Home > Zwitserland

glamping zwitserlandGlamping in Zwitserland

Wil jij eens kamperen bij de boer en ben jij op zoek naar een unieke glamping vakantie? Neem dan een kijkje bij onze BoerenBed locatie in Zwitserland.

Onze BoerenBed locatie Wallis is neergestreken op een hoogte van 1500 meter in het prachtige Lötschental in de regio Wallis. Deze prachtige locatie ligt ongeveer 90 km ten zuiden van Bern in een klein dorpje met 14 inwoners. Het dorp Blatten ligt op 15 minuten lopen door de ongerepte natuur.

Luxe kamperen in Zwitserland

De boerderij bestaat uit een woonhuis en een bijgebouw en herbergt 150 schapen en 60 kippen. In de voormalige stal is er een heerlijke boerderijwinkel met exclusieve biologische producten en andere regionale producten. Je vindt hier kaas, pasta, honing, wijn en zelfgemaakte likeuren. Kinderen mogen de kippen voeren en op zoek naar verse eieren in het kippenhok in de ochtend. Karin is een ervaren kok en houdt van het organiseren van kooklessen en andere foodie evenementen.

Glamping vakantie in de Zwitserse bergen

Bij Wallis is het het leukste om de omgeving per voet te verkennen. Waarom niet beginnen met een begeleide wandeling? Deze wordt aangeboden in de Lötschental Höhenweg (UNESCO-werelderfgoed). Op 20 minuten afstand van Wallis vind je een recreatiegebied met minigolf, een speeltuin en een kabelbaan, dus genoeg vertier! Het gebied is ook een paradijs voor fietsers, met talloze mountainbike routes. Tot slot: het idyllische bergdorpje Zermatt ligt op slechts 10 minuten met de trein.

Bekijk hier al onze BoerenBed locaties!

Nieuwsbrief