Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

BoerenBed glamping in Zuid-Afrika

Wil jij eens kamperen bij de boer en ben jij op zoek naar een unieke glamping vakantie? Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij het BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en zijn vrouw een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Of verblijf op een van onze Collection locaties en geniet van een luxe kampeer vakantie in Zuid-Afrika met het hele gezin!

Glamping familievakantie in Zuid-Afrika

Momenteel hebben wij nog geen locaties die boekbaar zijn in Zuid-Afrika, maar zodra deze open gaan zullen ze hier verschijnen. Neem eens een kijkje bij onze andere locaties.

Glamping tenten in Zuid-Afrika

Bij het BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, eigen douche* en toilet!

In Zuid-Afrika zijn de glamping tenten net zo sfeervol ingericht als in Nederland. Er is plaats voor 6 personen (5 volwassenen en 1 kind, of een andere samenstelling) per tent. Bijzonder zijn de vele HeerenBoer Tenten met een heerlijke warme douche, opgemaakte bedden en luifel voor de tent. Zo ervaar je het ultieme glamping gevoel!

*Bij elke accommodatie beschik je over een privé toilet, maar bij de BoerenBed Tenten en de BoerenBed Tent voor 10 Personen neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij. Bij de andere accommodaties is er een warme privé douche naast of in de accommodatie.

Nieuwsbrief