Home > Wales

Glamping in Walesglamping wales

Op verschillende locaties kun je helemaal rust komen op de prachtige “Welsche” boerderijen en op een luxe en unieke manier kamperen op het platteland. In de UK hebben ze het concept glamping uitgevonden, heerlijk genieten van alle luxe maar ook de leuke dingen van het kamperen. Echt even helemaal weg met de familie met glamping in Wales!

Luxe kamperen in Wales

In Wales hebben wij drie locaties, Glanmor Isaf ligt midden in een prachtig ruig landschap. Cwmberach Uchaf is een boerderij van maar liefst 80 hectare op de prachtige Black Mountain en Pant Y March ligt hoog op de berg met een prachtig panoramisch uitzicht op het Bala meer. Op alle BoerenBed boerderijen staan altijd 2 tot 10 tenten. In de BoerenBed en HeerenBoer tenten is plaats voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar. Luxe kamperen bij de boer!

glamping walesLogeren bij de boer

Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en boerin een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie in Wales op de boerderij met het hele gezin!

Bekijk hier al onze accommodaties in Wales.

Nieuwsbrief