Chat with us, powered by LiveChat
Glamping in Engeland

Familievakantie op de boerderij in Wales

Het BoerenBed noemen we in Wales Feather Down Farm Days. Op 30 verschillende locaties kun je helemaal als een veertje tot rust komen op deze prachtige boerderijen en op een luxe en unieke manier kamperen bij de boer.

In Wales hebben ze het concept glamping uitgevonden, heerlijk genieten van alle luxe maar ook de leuke dingen van het kamperen. Echt even helemaal weg met de familie!

Fresh baked apple pies op de boerderij

Combineer je BoerenBed tent met gastvrijheid: in de boerderijwinkel zijn veel lokale en zelf gemaakte producten te koop, zoals home made meals en fresh baked apple pies.

Kleinschalige familievakanties in Wales

Op alle BoerenBed boerderijen in binnen- en buitenland vind je altijd 2 tot 10 tenten. De exacte uitvoering van de tent verschilt per land. In Wales heeft een HeerenBoer Tent een eigen douche en/of hot tub bij de tent. In alle tenten is plaats voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar.

Bijzonder in Wales is dat er BoerenBed Collection locaties zijn, dit zijn geen traditionele boerderijen maar prachtige landhuizen. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van alle natuur om je heen. Kamperen bij de boer wordt zo heel anders! Vaar bijvoorbeeld eens met een bootje en maak lange wandelingen door de bossen. Op een BoerenBed Collection locatie staan alleen maar HeerenBoer tenten, zo heb je altijd heel veel luxe!

Bekijk hier de populaire vakantieregio’s in Wales:

South Wales
North Wales
Gower Peninsula

Nieuwsbrief