Home > Spanje

Glamping vakantie in Spanje

In Spanje kun je bij het BoerenBed genieten van een welverdiende gezinsvakantie. Ervaar een glamping vakantie in de Mediterraanse sferen.. Kom luxe kamperen tijdens een familievakantie in Spanje bij de boer bij onze locatie Cártama-Malaga Collection.

Luxe kampeervakantie in Spanje

De gastfamilie van Cártama-Malaga Collection zal jullie gepassioneerd vertellen over het leven op hun landgoed tijdens je glamping vakantie! De familie Boers woont hier op een landgoed van 26.000 m² met een landhuis in Spaanse stijl, honderden sinaasappelbomen en een prachtig uitzicht op de omliggende groene heuvels. Maak het jezelf gemakkelijk in de schaduw van een boom op een ligstoel, en geniet van het unieke landschap om je heen!

Glamping familievakantie in Spanje

Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij het BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en zijn vrouw een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Of verblijf op een van onze Collection locaties en geniet van een luxe kampeer vakantie in Spanje met het hele gezin!

Boek je familievakantie naar Spanje en veblijf bij Cártama-Malaga Collection!

Glamping tenten in Spanje

Bij het BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, eigen douche* en toilet!

Bij Cártama-Malaga Collection zijn de glamping tenten net zo sfeervol ingericht als in Nederland. Er is plaats voor 6 personen (5 volwassenen en 1 kind, of een andere samenstelling) per tent. Bijzonder zijn de HeerenBoer Tenten met een heerlijke warme douche, opgemaakte bedden en luifel voor de tent. Zo ervaar je het ultieme glamping gevoel!

*Bij elke accommodatie beschik je over een privé toilet, maar bij de BoerenBed Tenten en de BoerenBed Tent voor 10 Personen neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij. Bij de andere accommodaties is er een warme privé douche naast of in de accommodatie.

Kampeervakantie in Spanje

Het BoerenBed vind je op veel verschillende plekken in Europa. Zo is een weekendje of midweek op de boerderij de ideale tussenstop op de heen- of terugweg van je vakantiebestemming. Nog even helemaal tot rust komen voordat het drukke gezinsleven weer van start gaat.

Neem eens een kijkje bij onze andere locaties!

Nieuwsbrief