Glamping in Schotland| Luxe familievakanties | BoerenBed

Schotland

Glamping in Engeland

Familievakantie op de boerderij in Schotland

Het BoerenBed noemen we in Schotland Feather Down Farm Days. Je kunt tot rust komen op deze prachtige boerderijen en op een luxe en unieke manier kamperen bij de boer.

In Schotland hebben ze het concept glamping uitgevonden, heerlijk genieten van alle luxe maar ook de leuke dingen van het kamperen. Echt even helemaal weg met de familie!

Fresh baked apple pies op de boerderij

Combineer je BoerenBed tent met de Schotse gastvrijheid: in de boerderijwinkel zijn veel lokale en zelf gemaakte producten te koop, zoals home made meals en fresh baked apple pies.

Kleinschalige familievakanties in Schotland

Op alle BoerenBed boerderijen in binnen- en buitenland vind je altijd 2 tot 10 tenten. De exacte uitvoering van de tent verschilt per land. In Schotland heeft een HeerenBoer Tent een eigen douche en/of hot tub bij de tent. In alle tenten is plaats voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar.

Bijzonder in Schotland is dat er BoerenBed Collection locaties zijn, dit zijn geen traditionele boerderijen maar prachtige landhuizen. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van alle natuur om je heen. Kamperen bij de boer wordt zo heel anders! Vaar bijvoorbeeld eens met een bootje en maak lange wandelingen door de bossen. Op een BoerenBed Collection locatie staan alleen maar HeerenBoer tenten, zo heb je altijd heel veel luxe!

Nieuwsbrief