Home > Schotland

Glamping in Schotlandglamping schotland

Het BoerenBed noemen we in Schotland Feather Down. Je kunt tot rust komen op een van onze prachtige boerderij in Schotland: Chesters Collection of Balnab Whithorn farm. Ga op een unieke locatie luxe kamperen bij de boer, glamping in Schotland.

In Schotland staat glamping voor heerlijk genieten van alle luxe maar ook de leuke dingen van het kamperen. Echt even helemaal weg met de familie!

Luxe kamperen op de boerderij in Schotland

Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij BoerenBed overnacht je op boerderijen, waar de boer en boerin een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie in Schotland op de boerderij met het hele gezin! Het BoerenBed vind je op veel verschillende plekken. Combineer je BoerenBed tent met de Schotse gastvrijheid: in de boerderijwinkel zijn veel lokale en zelf gemaakte producten te koop.

Logeren bij de boer in Schotland

glamping schotlandOp alle BoerenBed boerderijen in binnen- en buitenland vind je altijd 2 tot 10 tenten. In de BoerenBed en HeerenBoer tenten is plaats voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar.

In Schotland is een BoerenBed Collection locatie, dit is geen traditionele boerderij maar een prachtig landgoed. Op al onze locaties kom je helemaal tot rust en geniet je van de natuur om je heen. Vaar bijvoorbeeld eens met een bootje en maak lange wandelingen door de bossen. Bij ons kampeer je altijd in luxe!

Bekijk hier al onze boerderijen in Schotland.

Nieuwsbrief