Home > Nederland

Glamping in NederlandLuxe kamperen Nederland

Nederland heeft veel te bieden voor een heerlijke vakantie dicht bij huis. Kom met de hele familie of met vrienden genieten van de natuur en gastvrijheid in eigen land. Vaak is het strand dicht bij, maar ook prachtige natuurgebieden zoals bijvoorbeeld de Veluwe. Ook de Waddeneiland zijn absoluut een bezoekje waard. Wij hebben verschillende glamping boerderijen door het hele land, van Friesland tot Zeeland. Elke boerderij heeft zijn eigen specialiteit wat een verblijf uniek en onvergetelijk maakt. Op de Veluwe kun je bijvoorbeeld luxe kamperen bij onze boerderij Landhoeve op de Veluwe. Indien je liever bij het water logeert bij de boer is bijvoorbeeld Hoeve Meskenwier of Hoeve Lochem aan de Berkel een aanrader. Kortom; voldoende vertier in Nederland tijdens een familievakantie!

Glamping Nederland

Luxe kamperen op de boerderij in Nederland

Nederland heeft prachtige regio’s voor een veelzijdige vakantie voor jong en oud. Ben je op zoek naar een natuurrijke omgeving voor prachtige wandel- en fietstochten. Kies dan bijvoorbeeld voor de Veluwe, de Betuwe of het Sallandse landschap. Midden in de Betuwe kun je kamperen op de boerderij bij Hoeve de Pippert of Hoeve de Betuwe. Toch graag een stad bezoeken? Dan zijn de boerderijen nabij de grote steden ook perfect. Bijvoorbeeld bij Het Wesselink, vanaf deze boerderij ben je binnen een half uur rijden in steden als Apeldoorn en Deventer.

Met een vakantie in eigen land ben je binnen slechts een paar uurtjes rijden op bestemming. Je overnacht altijd in een luxe accommodatie van het BoerenBed en geniet van de geluiden van de natuur. Doordat al onze boerderijen landelijk gelegen zijn ervaar je al het ultieme vakantiegevoel.

Glamping locaties in Zuid – Holland en Zeeland

Zuid Nederland heeft veel te bieden, van mooie stranden tot natuurgebieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nieuwkoopse Plassen? Vlakbij bij het mooie lintdorp Aarlanderveen, midden in het Groene Hart vind je onze BoerenBed locatie TaarTenTuin. In de regio Zeeland vind je onze locatie Hoeve Zeeland. Vlakbij het oergezellige Veere en de Noordzee is het een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven.

Ga voor een familievakantie naar Gelderland, Overijssel of Noord – Brabant

Het hart van Nederland laat je ervaren hoeveel rust, cultuur en prachtige natuur Nederland te bieden heeft. In Gelderland hebben wij veel boerderijen waar je kunt geniet van de natuur en de rust om je heen! Ga bijvoorbeeld naar het populaire Hoeve Meijer, de echte BoerenBed boerderij Landgoed Volenbeek of verblijf in alle rust bij ‘T Boshuis. In Overijssel hebben we twee glamping boerderijen, eentje in de kop van Overijssel: De Kalverweide en in het Salland namelijk Het Wesselink. Maar ook in Brabant kun je luxe kamperen bij Mariahout in de Hei in Mariahout of De Brabantse Hei in Hooge Mierde.

Luxe kamperen bij de boer in Drenthe en  Friesland

Ook in het noorden van Nederland kun je logeren op de boerderij, bijvoorbeeld bij Hoeve Waterschap. De Friese meren zijn geliefde reisdoelen voor alle typen watersporters. Maar ook de waddeneilanden zijn enorm populair. Geniet bijvoorbeeld op Terschelling bij de Zeekraal of op Hoeve Ameland. Ons gehele glamping aanbod in Friesland bekijk je hier. Tot slot kun je bij De Lange Weide in Drenthe genieten van wandelingen door het bos en een prachtig landschap.

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle boerderijen in Nederland.

Nieuwsbrief