Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Glamping vakantie in Italië

In Italië kun je bij het BoerenBed genieten van een welverdiende gezinsvakantie. Ervaar een glamping vakantie in de Mediterraanse sferen.. Kom luxe kamperen bij de boer!

Luxe kampeervakantie in Italië

De Italiaanse familie zal jullie gepassioneerd vertellen over het leven op hun landgoed tijdens je glamping vakantie. Is je Italiaans niet zo goed? Wees niet bang! Onze Italiaanse gastfamilie spreekt Engels en je kunt met handen en voeten vaak ook een hoop duidelijk maken.

Glamping familievakantie in Italië

Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij het BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en zijn vrouw een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Of verblijf op een van onze Collection locaties en geniet van een luxe kampeer vakantie in Italië met het hele gezin!

Glamping tenten in Italië

Bij het BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, eigen douche* en toilet!

In Italië zijn de glamping tenten net zo sfeervol ingericht als in Nederland. Er is plaats voor 6 personen (5 volwassenen en 1 kind, of een andere samenstelling) per tent. Bijzonder zijn de vele HeerenBoer Tenten met een heerlijke warme douche, opgemaakte bedden en luifel voor de tent. Zo ervaar je het ultieme glamping gevoel!

*Bij elke accommodatie beschik je over een privé toilet, maar bij de BoerenBed Tenten en de BoerenBed Tent voor 10 Personen neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij. Bij de andere accommodaties is er een warme privé douche naast of in de accommodatie.

Kampeervakantie in Italië

Het BoerenBed vind je op veel verschillende plekken in Europa. Zo is een weekendje of midweek op de boerderij de ideale tussenstop op de heen- of terugweg van je vakantiebestemming. Nog even helemaal tot rust komen voordat het drukke gezinsleven weer van start gaat.

Momenteel hebben wij nog geen locaties die boekbaar zijn in Italië, maar zodra deze open gaan zullen ze hier verschijnen. Neem eens een kijkje bij onze andere locaties.

Nieuwsbrief