Glamping in Ierland | Luxe familievakanties | BoerenBed

Ierland

Glamping in Ierland

Het BoerenBed noemen we in Ierland Feather Down. Op dit prachtige eiland kun je helemaal tot rust komen op onze prachtige glamping boerderijen en op een luxe en unieke manier jouw luxe kampeervakantie invullen. In het naastgelegen Engeland hebben ze het glamping concept uitgevonden, heerlijk genieten van alle luxe maar ook alle “kneuterige” aspecten van het kamperen, zoals koken op open vuur en samen afwassen. Echt even helemaal weg met de familie!

glamping in ierland

Ontdek Ierland tijdens een familievakantie

Ontdek Ierland! Van de spannende kustlijn met prachtige rotsen tot de rustgevende “countryside”. De heuvelachtige regio kent talloze wandelpaden en overal stuit je op gezellige Ierse dorpjes. Het leven is hier nog gemoedelijk. De mensen groeten je vriendelijk en er heerst rust. Naast de prachtige binnenlanden staat het zuiden ook bekend om zijn schitterende kust.

Kamperen bij de boer in Ierland

Loop Head Collection is gelegen op het Ierse schiereiland met dezelfde naam. Deze unieke BoerenBed Collection glamping locatie ligt midden tussen allerlei kleine strandjes in de regio Co. Clare. In 2013 heeft Loop Head de prijs voor “Beste Vakantie Locatie” gewonnen, uitgereikt door de Irish Times. Op Loop Head kun je heerlijk relaxen tijdens je glamping vakantie, deze locatie is namelijk gespecialiseerd in yoga en sauna sessies. Daarnaast is er in deze bijzondere omgeving veel te beleven en heerst er een gemoedelijke sfeer.

Boerderijvakantie in Ierland

Op alle BoerenBed boerderijen in binnen- en buitenland vind je altijd 2 tot 10 tenten. De exacte uitvoering van de tent verschilt per land. In Ierland heeft een HeerenBoer tent een eigen douche naast de tent. In alle tenten is plaats voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar. Bijzonder in Ierland is dat er ook BoerenBed Collection locaties zijn, dit zijn geen traditionele boerderijen maar bijvoorbeeld prachtige landhuizen. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van alle natuur om je heen. Kamperen bij de boer wordt zo heel anders! Vaar bijvoorbeeld eens met een bootje of maak lange wandelingen door de bossen.

Nieuwsbrief