Home > Ierland

Glamping in Ierland

Het BoerenBed noemen we in Ierland Feather Down. Op dit prachtige eiland kun je helemaal tot rust komen op onze prachtige glamping boerderijen en op een luxe en unieke manier jouw luxe kampeervakantie invullen. In het naastgelegen Engeland hebben ze het glamping concept uitgevonden, heerlijk genieten van alle luxe maar ook alle “kneuterige” aspecten van het kamperen, zoals koken op open vuur en samen afwassen. Echt even helemaal weg met de familie!

Ontdek Ierland tijdens een familievakantie

Ontdek Ierland! Van de spannende kustlijn met prachtige rotsen tot de rustgevende “countryside”. De heuvelachtige regio kent talloze wandelpaden en overal stuit je op gezellige Ierse dorpjes. Het leven is hier nog gemoedelijk. De mensen groeten je vriendelijk en er heerst rust. Naast de prachtige binnenlanden staat het zuiden ook bekend om zijn schitterende kust.

Kamperen bij de boer in Ierland

Ierland is een heerlijke bestemming voor een weekendje weg. Ontdek de rijke cultuur en historie, maak nieuwe vrienden en luister naar live muziek in de gezellige pubs. Het is slechts 1,5 uur vliegen naar Dublin, Belfast of Cork.

Boerderijvakantie in Ierland

Kamperen bij de boer wordt heel anders! Vaar bijvoorbeeld eens met een bootje of maak lange wandelingen door de bossen.

Nieuwsbrief