Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:
Glamping in Engeland

Familievakantie op de boerderij in Groot-Brittanië

Het BoerenBed noemen we in Engeland Feather Down Farm Days. Op 30 verschillende locaties kun je helemaal als een veertje tot rust komen op deze prachtige boerderijen en op een luxe en unieke manier kamperen bij de boer.
In Engeland hebben ze het concept glamping uitgevonden, heerlijk genieten van alle luxe maar ook de leuke dingen van het kamperen. Echt even helemaal weg met de familie!

Fresh baked apple pies op de boerderij

Omdat er in Engeland zo veel verschillende glamping locaties zijn, kun je Engeland ontdekken van de spannende kusten tot in de rustgevende country side. Combineer je BoerenBed tent met de Engelse gastvrijheid: in de boerderijwinkel zijn veel lokale en zelf gemaakte producten te koop, zoals home made meals en fresh baked apple pies.

Kleinschalige familievakanties in Engeland

Op alle BoerenBed boerderijen in binnen- en buitenland vind je altijd 2 tot 10 tenten. De exacte uitvoering van de tent verschilt per land. In Engeland heeft een HeerenBoer Tent een eigen douche en/of hot tub bij de tent. In alle tenten is plaats voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar.

Bijzonder in Engeland is dat er BoerenBed Collection locaties zijn, dit zijn geen traditionele boerderijen maar prachtige landhuizen. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van alle natuur om je heen. Kamperen bij de boer wordt zo heel anders! Vaar bijvoorbeeld eens met een bootje en maak lange wandelingen door de bossen. Op een BoerenBed Collection locatie staan alleen maar HeerenBoer tenten, zo heb je altijd heel veel luxe!

Bekijk hier de populaire Engelse vakantieregio’s:

Nieuwe locaties:
Heydon Grove Farm, Engeland (zie foto rechts)
Glastonbury Collection, Engeland
Battle Vineyard Collection, Engeland

Nieuwsbrief