Home > Frankrijk

Glamping in Frankrijk

In Frankrijk kun je bij BoerenBed genieten aan de kust van Normandië en Bretagne tot in de Dordogne. Een glamping vakantie met het “joie de vivre” van Frankrijk! In de Boerderijwinkel vind je heerlijke lokale en zelfgemaakte producten, zoals biologische kaasjes of lokale wijnsoorten. Kom luxe kamperen bij de boer.. in Frankrijk!

Luxe kamperen bij de boer in FrankrijkBoerenBed glamping frankrijk

De Franse boeren en hun familie zullen jullie gepassioneerd vertellen over het leven op de boerderij tijdens je glamping vakantie. Is je Frans niet zo goed? Wees niet bang! Sommige Franse boeren spreken een woordje Engels en kunnen je met handen en voeten vaak ook een hoop duidelijk maken.

Glamping op de boerderij in Frankrijk

Kies voor een van de glamping locaties in Frankrijk. Op 3,5 uur rijden van Maastricht ben je al bij Domaine de St. Christophe. La Ferme de Penquelen Huella aan de voet van de Zwarte Bergen of toch La Ferme de la Moricière vlakbij de Mont Saint Michel. La Ferme de Folivraie in Normandië ligt vlakbij het strand. La Flocellière en Vendée ligt prachtig midden in de natuur maar toch ook vlakbij Nantes. Grange du Bost ligt in de Dordogne en Ferme du Hitton Gers in Occitanië. Of bezoek het prachtige Corsica: Figari Corsica Collection vlakbij Bonefacio, in het zuiden van het Franse eiland.

EquitationLogeren bij de boer familievakantie in Frankrijk

Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en boerin een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie in Frankrijk op de boerderij met het hele gezin! Het BoerenBed vind je op veel verschillende plekken. Zo is een weekendje of midweek op de boerderij de ideale tussenstop op de heen- of terugweg van je vakantiebestemming. Nog even helemaal tot rust komen voordat het drukke gezinsleven weer van start gaat.

Bekijk hier al onze Franse boerderijen

Nieuwsbrief