Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Leven als een boer in FrankrijkFerme de Penquelen Huella

In Frankrijk kun je bij het BoerenBed genieten aan de kust van Normandië en Bretagne tot in de Dordogne. Een glamping vakantie met het “joie de vivre” van Frankrijk! In de Boerderijwinkel vind je heerlijke lokale en zelfgemaakte producten, zoals biologische kaasjes of lokale wijnsoorten. Kom luxe kamperen bij de boer.. in Frankrijk!

Kamperen bij de boer in Frankrijk

De Franse boeren en hun familie zullen jullie gepassioneerd vertellen over het leven op de boerderij tijdens je glamping vakantie. Is je Frans niet zo goed? Wees niet bang! Sommige Franse boeren spreken een woordje Engels en kunnen je met handen en voeten vaak ook een hoop duidelijk maken.

Boerderijvakantie Frankrijk

Kies voor een van de andere glamping locaties in Frankrijk:

La Ferme de Ronfil in Normandië, op de grens van Calvados en het departement Orne

La Ferme de Penquelen Huella is een boerderij in het Franse Scaër, aan de voet van de Zwarte Bergen

La Ferme de la Moricière is gelegen in de nabije omgeving van de Mont Saint Michel

La Ferme de Folivraie is gelegen in Normandië in een prachtig landschap op 1,5 km afstand van het strand van Omaha.

La Flocellière en Vendée Collection, vlakbij Nantes, in Frankrijk.

Figari Corsica Collection, vlakbij Bonefacio, in Zuid-Corsica.

Grange du Bost in de Dordogne

Ferme du Hitton Gers in Occitanië

Ontdek onze glamping accommodaties in Frankrijk

In Frankrijk zijn de glamping tenten net zo sfeervol ingericht als in Nederland. Er is plaats voor 6 personen (5 volwassenen en 1 kind, of een andere samenstelling) per tent. Bijzonder zijn de vele HeerenBoer Tenten met een heerlijke warme douche, opgemaakte bedden en luifel voor de tent. Zo ervaar je het ultieme glamping gevoel!

Glamping familievakantie in Frankrijk

Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij het BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en zijn vrouw een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie in Frankrijk op de boerderij met het hele gezin! Ontdek hier de verschillende regio’s:

Bekijk hieronder meer informatie van de verschillende populaire regio’s:

Kamperen bij de boer

Het BoerenBed vind je op veel verschillende plekken in Nederland. Zo is een weekendje of midweek op de boerderij de ideale tussenstop op de heen- of terugweg van je vakantiebestemming. Nog even helemaal tot rust komen voordat het drukke gezinsleven weer van start gaat. Bekijk hier al onze Franse boerderijen

Nieuwsbrief