Home > Engeland

Glamping in Engeland

Het BoerenBed noemen we in Engeland Feather Down Farm Days. Op 30glamping engeland verschillende locaties kun je als een veertje helemaal tot rust komen en op een luxe manier kamperen bij de boer. In Engeland hebben ze het concept glamping uitgevonden dus genieten zul je hier zeker! Logeren bij de boer is dus echt even weg met de familie.

Luxe kamperen op de boerderij

In Engeland hebben wij heel veel verschillende glamping locaties, hierdoor kun je heel Engeland ontdekken; van de spannende kusten tot de rustgevende country side. Geniet tijdens je BoerenBed verblijf van de Engelse gastvrijheid: in de boerderijwinkel zijn veel lokale en zelf gemaakte producten te koop, zoals huis gemaakte producten en fresh baked apple pies.

Logeren bij de boer in Engeland

Op alle BoerenBed boerderijen in binnen- en buitenland vind je altijd 2 tot 10 tenten. In de BoerenBed Tenten is plaats voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar. Op al onze locaties kom je helemaal tot rust en geniet je van de natuur om je heen. Vaar bijvoorbeeld eens met een bootje en maak lange wandelingen door de bossen. Bij ons kampeer je altijd in luxe!

Bekijk hier onze Engelse vakantieregio’s:

glamping engelandGlamping op de boerderij in Engeland

Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Geniet van een vakantie in Engeland op de boerderij met het hele gezin! Nog even helemaal tot rust komen.

Bekijk hier al onze Engelse boerderijen

Nieuwsbrief