Home > Duitsland

Glamping in DuitslandGlamping Duitsland

Ontdek Duitsland van een andere kant tijdens je glamping vakantie bij BoerenBed. Kom luxe kamperen bij de boer in Duitsland want dit is gegarandeerd veel plezier voor jong en oud!

De Duitse boerderijen liggen allemaal op een prachtige locatie, midden in de natuur. Je beleeft een onvergetelijke familievakantie in Duitsland want luxe kamperen bij de boer is een unieke ervaring! Ontdek BoerenBed, of eigenlijk “WiesenBett” zoals we heten in Duitsland. Wij hebben boerderijen in de regio’s Het Zwarte Woud, Beieren, Sauerland en Thüringen.

Luxe kamperen tijdens een familievakantie in Duitsland

Dengler Hof is een typisch Frankische boerderij in het oosten van het Duitse Franken. Het Fichtelgebergte is een van de meest populaire vakantiegebieden van Beieren. Deze biologische boerderij bereik je in ongeveer 55 minuten vanuit het beroemde Bayreuth.

Hilserhof is gelegen in het zuiden van het Zwarte Woud, ongeveer 10 minuten rijden van Triberg en een goed uur van Freiburg, de Bodensee en Zwitserland. Ga op pad en ontdek de ongerepte natuur met dichte bossen, diepe ravijnen en de hoogste watervallen van Duitsland!

Hohenwarter Seehof ligt in het Thüringer Woud. Hier hebben Heidi en Rolf het tot hun missie gemaakt om de geschiedenis van een heel bijzondere boerderij tot leven te brengen. Op Hohenwarter Seehof vind je veel dieren. Zo zijn er o.a. Dexter runderen, ezels, varkens, dwerggeiten, kippen en konijnen en jij mag helpen bij het voeren!

Hof Keppel ligt nabij populaire wintersportgebieden als Willingen en Winterberg! De Houten Vakantiehuisjes van BoerenBed hebben een prachtig uitzicht over de vallei. Ook kan je hier genieten van een warme hot tub tijdens je verblijf!

Logeren bij de boer tijdens een familievakantie

BoerenBed Duitsland

Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en boerin een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie in Duitsland op de boerderij met het hele gezin! BoerenBed vind je op veel verschillende plekken. Zo is een weekendje of midweek op de boerderij de ideale tussenstop op de heen- of terugweg van je vakantiebestemming. Nog even helemaal tot rust komen voordat het drukke gezinsleven weer van start gaat. Nieuwsgierig geworden?

Neem hier een kijkje naar alle Duitse boerderijen.

Nieuwsbrief