Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Glamping in DuitslandGlamping Duitsland

Kom luxe kamperen bij de boer in Duitsland en je zult veel plezier beleven! Ontdek hier Duitsland van een hele andere kant tijdens je glamping vakantie.

Houd je meer van wandelen en mountainbiken, kies dan voor boerderij Hilserhof! Deze melkveehouderij ligt midden in het Zwarte Woud.

De Duitse boerderijen zijn allen op een prachtige locatie gelegen. Je beleeft een onvergetelijke familievakantie in Duitsland en luxe kamperen bij de boer is een unieke ervaring! Ontdek BoerenBed, of eigenlijk “WiesenBett” zoals we heten in Duitsland! Klik op onderstaande regio’s voor meer informatie:

Luxe kamperen tijdens een familievakantie in Duitsland

Dengler Hof Collection is een typisch Frankische boerderij in het oosten van het Duitse Franken. Het Fichtelgebergte is een van de meest populaire vakantiegebieden van Beieren. Deze biologische boerderij bereik je in ongeveer 55 minuten vanuit het beroemde Bayreuth.

Hilserhof is gelegen in het zuiden van het Zwarte Woud, ongeveer 10 minuten van Triberg en een goed uur van Freiburg, de Bodensee en Zwitserland. Verheug je op de ongerepte natuur met dichte bossen, diepe ravijnen en de hoogste watervallen van Duitsland!

Hohenwarter Seehof Collection ligt in het Thüringer Woud. Hier hebben Heidi en Rolf het tot hun missie gemaakt om de geschiedenis van een heel bijzondere boerderij tot leven te brengen. Op Hohenwarter Seehof Collection vind je o.a. Dexter runderen, ezels, varkens, dwerggeiten, kippen en konijnen. Iedereen mag ze voeren!

Hof Keppel ligt nabij populaire wintersportgebieden als Willingen en Winterberg! De Houten Vakantiehuisjes van BoerenBed hebben een prachtig uitzicht over de vallei. Geniet tevens van een warme hot tub tijdens je verblijf! Deze kun je apart bijboeken.

Logeren bij de boer tijdens een authentieke kampeervakantie op de boerderij

Nieuwsgierig geworden?

Neem hier een kijkje naar alle Duitse boerderijen.

Nieuwsbrief