Home > België

Glamping in België

In België hebben we prachtige en bijzondere locaties: bezoek eens onze glamping boerderij in West-Vlaanderen of in de Ardennen! België heeft veel te bieden en is daarom erg geschikt voor een vakantie dicht bij huis. Elke boerderij heeft zijn eigen specialiteit wat een verblijf uniek en onvergetelijk maakt. In België kun je verblijven in de regio’s Vlaanderen of Wallonië tijdens je boerderijvakantie.Glamping vakantie België

Luxe kamperen op een boerderij in België

In België, tegen de Franse grens vlak bij de zee, ligt Hoeve den Overdraght. Naast het melkvee grazen er zeldzame schapen in de weide.

Bij goed weer in het voor- en najaar of in de zomer trekken we met z’n allen de weides in, grenzend aan de Poperingevaart, om de dieren van dichtbij te bewonderen en met wat geduld ook aan te raken. Jong en oud hebben de tijd van hun leven, en beleven een onvergetelijke boerderijvakantie in België. Tijdens de rondleiding vertellen we uitgebreid over de speciale en zeldzame schapenrassen en hun specifieke kenmerken. En.. een kleine demonstratie toont wat je zoal met wol kan doen. Wie het durft, kan het zelf eens oefenen!

Glamping vakantie op de boerderij vlakbij Brugge

Vlakbij Brugge ligt Hoeve Brugge. Dit is een bijzondere locatie middenin het Brugse Ommeland, waar jullie veel kunnen beleven! Kom logeren bij de boer: Hoeve Brugge is de perfecte locatie voor jong én oud. Je vindt hier koeien, maar ook een heleboel andere boerderijdieren. Ook verbouwt het boerengezin verschillende landbouwgewassen. Samen met boer Willy of boer Sam mogen de kinderen elke ochtend de dieren voederen tijdens jullie boerderijvakantie.

Logeren bij de boer in de Ardennen!Boerderijvakantie België

Je verblijf in de Ardennen staat garant voor een gedenkwaardige vakantie waarin voor jong en oud veel te beleven valt. De prachtige natuur met de vele beboste heuvels leent zich voor veel mooie wandelingen en ritten op de racefiets of mountainbike. Bezoek onze prachtige boerderij in de Ardennen: Ferme de Rochefort en Ardenne

Kom luxe kamperen en beleef een heerlijke familievakantie op de boerderij!

Bekijk alle boerderijen in België hier.

Nieuwsbrief