Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Glamping in België

In België vonden we prachtige en bijzondere locaties: bezoek eens onze glamping boerderij in West-Vlaanderen of in de Ardennen!

Regio’s in België voor je glamping vakantie:

Familievakantie op een boerderij in België

In België, tegen de Franse grens vlak bij de zee, ligt ‘Hoeve den Overdraght‘. Naast het melkvee grazen er zeldzame schapen in de weide.

Bij goed weer in het voor- en najaar of in de zomer trekken we met z’n allen de weides in, grenzend aan de Poperingevaart, om de dieren van dichtbij te bewonderen en met wat geduld ook aan te raken. Jong en oud hebben de tijd van hun leven, en beleven een onvergetelijke familievakantie in België. Tijdens de rondleiding vertellen we uitgebreid over de speciale en zeldzame schapenrassen en hun specifieke kenmerken. En.. een kleine demonstratie toont wat je zoal met wol kan doen. Wie het durft, kan het zelf eens oefenen!

Glamping in de Ardennen!

Je verblijf in de Ardennen staat garant voor een gedenkwaardige vakantie waarin voor jong en oud veel te beleven valt. De prachtige natuur met de vele beboste heuvels leent zich voor veel mooie wandelingen en ritten op de racefiets of mountainbike. Bezoek onze prachtige boerderij in de Ardennen: Ferme de Rochefort en Ardenne

Nieuwsbrief