Bestel hier je cadeaubon van het BoerenBed!

Met een cadeaubon van het BoerenBed zit je altijd goed! Een verjaardag, voor kerst of gewoon zomaar om iemand te verrassen: het is de ideale gelegenheid voor een BoerenBed cadeaubon! Je kunt zelf het bedrag kiezen: van €20,- tot wel €1000,-

Hoe?

  1. Maak een bankoverschrijving van de waarde van de cadeaubon die u wilt aanschaffen. Zie onderstaande gegevens.
  2. Laat ons per email (info@boerenbed.nl) of telefoon (0528 229440) weten wanneer u het bedrag heeft overgemaakt, incl. uw volledige persoonlijke gegevens én die van degene aan wie u de cadeaubon wilt overhandigen.
  3. Zodra we de betaling hebben gecontroleerd, sturen we u de cadeaubon (t.n.v. de gelukkige ontvanger) per email. De cadeaubon is in pdf-formaat, dus u kunt deze zelf thuis gemakkelijk afdrukken.
  4. Wanneer de cadeaubon wordt verzilverd door de ontvanger, hoeft de persoon alleen het nummer van de cadeaubon te vermelden wanneer hij of zij de boeking maakt.

De bankrekeninggegevens voor de overschrijving:

Rabobank rekeningnummer: 1466.41.825
Eigenaar: Het Betere BoerenBed BV
IBAN: NL71RABO0146641825
BIC: RABONL2U

Naam en adres :
BV Het Betere BoerenBed
Comeniusstraat 2A
1817MS Alkmaar
Nederland

Algemene voorwaarden cadeaubon

  • De cadeaubon is geldig voor volledige weekendboekingen (3 overnachtingen van vr-ma), midweek (ma-vr) en weekboekingen.
  • De cadeaubon is niet geldig voor korte verblijven van 2 nachten.
  • De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld.

Voor vragen kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice:
info@boerenbed.nl
0528 229440

Een leuk cadeau voor elke gelegenheid!

Glamping Nederland

Kom luxe kamperen op de boerderij en beleef een onvergetelijke vakantie! Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij Het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen of prachtige Collection locaties in Nederland!


Nieuwsbrief