Word een BoerenBed Influencer!

Onze influencers zijn glamping-fanaten, natuur- en dierenliefhebbers en fans van het buitenleven. BoerenBed zoekt influencers die getalenteerd zijn en een passie hebben voor het vertellen van visuele verhalen. Of je nu een fotograaf of blogger bent, jouw creatieve werk verrijkt de schoonheid van onze boerderijen in Europa; zo kunnen wij ons verhaal vertellen over waar het bij onze BoerenBed locaties om draait!

Hoe je je aan kunt melden!

Wij zijn op zoek naar amateur/professionele fotografen en bloggers met een voorliefde voor de natuur, het buitenleven en dieren, om visuele content samen te stellen in de vorm van foto’s en video’s die jouw kunsten in het vertellen van natuurverhalen laten zien. Je moet een een portfolio hebben om ons je werk te kunnen laten zien, maar het is nog beter als je aanwezig bent op sociale netwerkplatforms (Facebook, Instagram, Youtube) en je je eigen blog hebt.

Maak je geen zorgen! BoerenBed zoekt influencers die niet de beste apparatuur hoeven te hebben, maar we verwachten wel dat je mind-set hebt voor hoge resolutie en hoge kwaliteit beelden. Je kunt onze foto’s bekijken om te zien waar we naar op zoek zijn!

Als je je in alle bovenstaande zaken kunt vinden, kun je je nu aanmelden door een mail te sturen.

 

Hoe onze fotografiereisjes werken:

Stap 1 – De voorbereidingBoerenBed zoekt vakantie influencer

Je zal één van onze boerderijlocaties ontvangen om te fotograferen – jij hebt de complete controle over je eigen creatieve directie maar er zijn een paar verplichte kiekjes die gemaakt moeten worden.

Zorg ervoor dat je je dusdanig voorbereidt vóór je trip aangezien veel van onze boerderijen in afgelegen gebieden liggen! Ook al moedigen we boeren aan om nauwkeurige routebeschrijvingen door te geven, je zult ongetwijfeld slechte ontvangst en verkeerde gps-signalen tegenkomen op de weg naar de locaties. Probeer aan te komen voordat de zon ondergaat zodat je de omgeving van de boerderij goed kunt bekijken en aan kunt voelen voordat je foto’s gaat maken! Dus, we adviseren je om rond de eerste inchecktijd aan te komen (om 16:00 uur).

Stap 2 – Vertel het verhaal van onze boerderij met jouw beelden

Jouw doel van de fotosessie is om een aansprekend verhaal te creëren voor onze kijkers – dit zal invloed hebben op de manier waarop ze onze boerderijen als merk zien. Leg momenten vast die onze doelgroep overbrengen, of dit gaat om de gastgevers, de accommodaties, de omgeving van de boerderijen, activiteiten op de boerderij of attracties in de buurt. Wees creatief en doe je best om het verhaal van de boerderij en hun gastgevers te vertellen!

Maar vergeet vooral niet voor jezelf een kopje koffie te zetten, en de frisse lucht en het uitzicht tot je te nemen voordat je aan je dag begint!

Stap 3 – Bewerken van je beelden

Als je kijkt naar onze voorbeeldfoto’s, hebben we een aantal richtlijnen die we terug willen vinden in onze beelden:

Vooral doen:

  • Fotografeer mensen (zorg wel eerst voor hun toestemming!)
  • Heldere en levendige natuurkleuren
  • Warme tinten (denk aan het gouden uur)
  • Heldere en levendige natuurkleuren
  • Realistische en juiste weergave van de boerderij en omgeving
  • Horizontale (liggende) foto’s (een aantal verticale (staande) foto’s zijn ook prima)

Vooral niet doen:

  •  Donkere, koele tinten
  • Helemaal geen bewerking! (overbelichting, HDR, niet realistische bewerkingen, etc.)
  • Sepia, zwart-wit filters

Stap 4 – Reis voltooid!

Als we je werk ontvangen, zullen we de uiteindelijke content samenstellen voor onze website en andere marketingkanalen. We stellen het erg op prijs als je je werk ook deelt via jouw sociale platformen!

Als jij denkt dat je onze nieuwe BoerenBed Influencer bent, meld je dan nu aan!

Wil je je aanmelden of heb je vragen over het zijn van een BoerenBed Influencer? Maak je geen zorgen, stuur een e-mail naar i.rook@boerenbed.nl voor meer informatie.

Nieuwsbrief