Onze fantastische BoerenBed tent

Het BoerenBed gevoel, dat ervaar je als je slaapt in onze unieke BoerenBed Tent! Altijd op een prachtige plek met veel rust en ruimte om de Tent heen, geschikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. Slapen doe je op een echt bed inclusief goed matras en heerlijk wollen dekbed. In het keukenblok vind je stromend water en staan alle potten en pannen klaar! In het najaar geniet je gezellig samen in de Tent voor de warme houtkachel terwijl je de zomerdagen afsluit rond het kampvuur met marshmallows en spannende boerderijverhalen..

Extra leuk: als je aankomt op de boerderij geeft de boer (als hij tijd heeft) je een rondleiding over de boerderij en vaak is er in het weekend een pizza avond!

binnenkant boerenbed tent
beleef het bij boerenbed

Beleef het bij BoerenBed

Bij BoerenBed ben je echt even weg uit de dagelijkse sleur. Door onze ruime en gezellige Tenten is een verblijf bij ons geschikt tijdens alle weersomstandigheden. Er is geen elektriciteit of Wifi maar daardoor heb je alle tijd om samen te genieten, een echte digitale detox! Om de Tent te verlichten zijn er sfeervolle olielampen en kaarsen die zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. De Tenten zijn volledig uitgerust met comfortabele bedden en het oppervlak is met 45 vierkante meter erg ruim. Midden in de Tent staat een houtkachel die de Tent verwarmt en hiernaast kun je hier een heerlijke maaltijd op koken. Koken doe je gezellig samen, dit kan ook buiten op de buitenkoker. Heerlijk genieten van het ritme van de dag; niets moet alles mag.

Kenmerken BoerenBed tent

» Een opgemaakt tweepersoonsbed
» De BoerenBed bedstee en een stapelbed
» Privédouche en -toilet
» Keukenblok met benodigdheden en stromend water
» Koelkist met koelelementen
» Houtkachel inclusief hout
» Overdekte veranda met picknicktafel
» Buitenkoker/ bbq en ligstoelen

Altijd inclusief

» BoerenBed Startpakket
» Beddengoed en dekbedden
» Handdoeken
» Olielampen, kaarsen en waxinelichtjes
» Boerderijwinkeltje
» Parkeerplek
» Schoonmaak

Startpakket

» Rol toiletpapier
» Vuilniszak
» Afwasborstel
» Afwasmiddel
» Theedoek
» Vaatdoek
» Lucifers en aanmaakblokjes

BoerenBed Tent met privédouche bij de boerderij

Deze Tent beschikt over een sfeervolle privédouche bij de boerderij. Ervaar het echte boerderijleven tijdens het douchen, de douches zijn namelijk in dezelfde stijl als de boerderij. Bij sommige boerderijen dient de drinkbak als wasbak en zijn er oude staldeuren. Overal hebben de boeren hun best gedaan om unieke douches te creëren in echte BoerenBed stijl! Deze douche is wel een stukje lopen van je Tent, maar je hebt dan wel een warme doucheruimte waar vaak ook nog elektriciteit is om je haar te föhnen..

BoerenBed Tent met privédouche naast de Tent

Speciaal voor echte natuurliefhebbers want niets is zo speciaal als douchen midden in de natuur. Direct naast je Tent staat onze houten privédouche. Het licht van de olielamp en het uitzicht op het weiland maken je douche een bijna magische beleving, het échte BoerenBed gevoel. Pak je handdoeken, laad jezelf op met een warme douche en ben een met de natuur. Of het nu ‘s ochtends is of na een lange dag vol avontuur, douchen is bij ons een ervaring die je nooit zult vergeten!

BoerenBed Tent met privédouche in de Tent

Deze Tent beschikt over een heerlijke privédouche in de Tent. Vanuit je Tent stap je zo de badkamer in die aan de Tent vast zit. Je hoeft dus niet meer de boerderij over, nadat je heerlijk bent opgewarmd voor het haardvuur stap je zo je eigen badkamer in. Olielampen verlichten de badkamer en zorgen voor de echte BoerenBed sfeer. De douche is uiteraard verwarmd, deze hoef je niet meer zelf op te warmen. Geniet van een super sfeervolle privédouche!

Nieuwsbrief