Onze fantastische BoerenBed tent

Het BoerenBed gevoel, dat ervaar je als je slaapt in onze unieke BoerenBed Tent! Altijd op een prachtige plek met veel rust en ruimte om de Tent heen, geschikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. Slapen doe je op een echt bed inclusief goed matras en heerlijk wollen dekbed. In het keukenblok vind je stromend water en staan alle potten en pannen klaar! In het najaar geniet je gezellig samen in de Tent voor de warme houtkachel terwijl je de zomerdagen afsluit rond het kampvuur met marshmallows en spannende boerderijverhalen..

Extra leuk: als je aankomt op de boerderij geeft de boer (als hij tijd heeft) je een rondleiding over de boerderij en vaak is er in het weekend een pizza avond!

binnenkant boerenbed tent

Een heerlijke privédouche naast je tent

Speciaal voor echte natuurliefhebbers want niets is zo speciaal als douchen midden in de natuur. Direct naast je Tent staat onze houten privédouche, inclusief warm water. Het licht van de olielamp en het uitzicht op het weiland maken je douche een bijna magische beleving, het échte BoerenBed gevoel. Pak je handdoeken, laad jezelf op met een warme douche en ben een met de natuur. Of het nu ‘s ochtends is of na een lange dag vol avontuur, douchen is bij ons een ervaring die je nooit zult vergeten!

Nu inclusief gratis handdoeken en opgemaakt tweepersoonsbed! Zo wordt jouw BoerenBed verblijf nóg leuker.

Beleef het bij BoerenBed

Bij BoerenBed ben je echt even weg uit de dagelijkse sleur. Door onze ruime en gezellige Tenten is een verblijf bij ons geschikt tijdens alle weersomstandigheden. Er is geen elektriciteit of Wifi maar daardoor heb je alle tijd om samen te genieten, een echte digitale detox! Om de Tent te verlichten zijn er sfeervolle olielampen en kaarsen die zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. De Tenten zijn volledig uitgerust met comfortabele bedden en het oppervlak is met 45 vierkante meter erg ruim. Midden in de Tent staat een houtkachel die de Tent verwarmt en hiernaast kun je hier een heerlijke maaltijd op koken. Koken doe je gezellig samen, dit kan ook buiten op de buitenkoker. Heerlijk genieten van het ritme van de dag; niets moet alles mag.

plattegrond tent

Kenmerken BoerenBed tent

» Een opgemaakt tweepersoonsbed (2m x 1.60m)
» De bedstee (2m x 1.30m) en een stapelbed (2m x 0.80m)
» Privédouche en -toilet
» Keukenblok met benodigdheden en stromend water
» Koelkist met koelelementen
» Houtkachel inclusief hout
» Overdekte veranda met picknicktafel
» Buitenkoker/ bbq en ligstoelen

Altijd inclusief

» BoerenBed Startpakket
» Beddengoed en dekbedden
» Handdoeken
» Olielampen, kaarsen en waxinelichtjes
» Boerderijwinkeltje
» Parkeerplek
» Schoonmaak

Startpakket

» Rol toiletpapier
» Vuilniszak
» Afwasborstel
» Afwasmiddel
» Theedoek
» Vaatdoek
» Lucifers en aanmaakblokjes

Ontdek onze prachtige boerderijen

boerenbed boshuis

‘t Boshuis

Een kleinschalig fruitteelt bedrijf in Vierakker, gemeente Bronckhorst. De boerderij is eigendom van de Familie Rietman: Hank met zoon Paul.

boerenbed locatie mariahout in de hei

Mariahout in de Hei

Aan de rand van de Peel in het dorpje Mariahout, provincie Noord-Brabant, vind je boerderij Mariahout in de Hei. De tenten hebben uitzicht op het bos.

boerenbed locatie brabantse hei

De Brabantse Hei

Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei midden op de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens.

Nieuwsbrief