Onze fantastische BoerenBed tent

Het BoerenBed gevoel, dat ervaar je als je slaapt in onze unieke BoerenBed Tent! Altijd op een prachtige plek met veel rust en ruimte om de Tent heen, geschikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. Slapen doe je op een echt bed inclusief goed matras en heerlijk wollen dekbed. In het keukenblok vind je stromend water en staan alle potten en pannen klaar! In het najaar geniet je gezellig samen in de Tent voor de warme houtkachel terwijl je de zomerdagen afsluit rond het kampvuur met marshmallows en spannende boerderijverhalen..

Extra leuk: als je aankomt op de boerderij geeft de boer (als hij tijd heeft) je een rondleiding over de boerderij en vaak is er in het weekend een pizza avond!

binnenkant boerenbed tent

Een heerlijke privédouche in de tent

Deze Tent beschikt over een heerlijke privédouche in de Tent. Vanuit je Tent stap je zo de badkamer in die aan de Tent vast zit. Je hoeft dus niet meer de boerderij over, nadat je heerlijk bent opgewarmd voor het haardvuur stap je zo je eigen badkamer in. Olielampen verlichten de badkamer en zorgen voor de echte BoerenBed sfeer. De douche is uiteraard verwarmd, deze hoef je niet meer zelf op te warmen. Geniet van een super sfeervolle privédouche!

Nu inclusief gratis handdoeken en opgemaakt tweepersoonsbed! Zo wordt jouw BoerenBed verblijf nóg leuker.

Beleef het bij BoerenBed

Bij BoerenBed ben je echt even weg uit de dagelijkse sleur. Door onze ruime en gezellige Tenten is een verblijf bij ons geschikt tijdens alle weersomstandigheden. Er is geen elektriciteit of Wifi maar daardoor heb je alle tijd om samen te genieten, een echte digitale detox! Om de Tent te verlichten zijn er sfeervolle olielampen en kaarsen die zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. De Tenten zijn volledig uitgerust met comfortabele bedden en het oppervlak is met 45 vierkante meter erg ruim. Midden in de Tent staat een houtkachel die de Tent verwarmt en hiernaast kun je hier een heerlijke maaltijd op koken. Koken doe je gezellig samen, dit kan ook buiten op de buitenkoker. Heerlijk genieten van het ritme van de dag; niets moet alles mag.

plattegrond boerenbed tent

Kenmerken BoerenBed tent

» Een opgemaakt tweepersoonsbed (2m x 1.60m)
» De bedstee (2m x 1.30m) en een stapelbed (2m x 0.80m)
» Privédouche en -toilet
» Keukenblok met benodigdheden en stromend water
» Koelkist met koelelementen
» Houtkachel inclusief hout
» Overdekte veranda met picknicktafel
» Buitenkoker/ bbq en ligstoelen

Altijd inclusief

» BoerenBed Startpakket
» Beddengoed en dekbedden
» Handdoeken
» Olielampen, kaarsen en waxinelichtjes
» Boerderijwinkeltje
» Parkeerplek
» Schoonmaak

Startpakket

» Rol toiletpapier
» Vuilniszak
» Afwasborstel
» Afwasmiddel
» Theedoek
» Vaatdoek
» Lucifers en aanmaakblokjes

Ontdek onze prachtige boerderijen

de landhoeve

Landhoeve op de Veluwe

De boerderij is gelegen op de Noord Veluwe, omgeven door historische stadjes zoals Elburg, Hattem en Kampen en op minder dan een uur rijden vanaf Utrecht.

locatie de lange weide

De Lange Weide

Omgeven door bos, zandpaden en een prachtig landschap. Deze boerderij is helemaal ingericht voor kinderen.. een ware ontdekkingstocht op het Drentse platteland!

locatie hoeve den overdraght

Hoeve den Overdraght

Gelegen in de Westhoek, dicht bij de kust én tegen de Franse grens aan. Uitrusten, ontstressen en simpelweg genieten doe je hier.

Nieuwsbrief