Puur genieten op een prachtige glamping locatie..collection glamping

Op een BoerenBed locatie draait alles om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Ontdek de omgeving en speel gezellig spelletjes met elkaar. Zo geniet je aan eind van de middag van een drankje op je eigen terras.

Wat is het verschil tussen BoerenBed en BoerenBed Collection?

Op een BoerenBed Collection locatie vinden er geen reguliere BoerenBed activiteiten plaats. Een Collection locatie hoeft geen boerderij te zijn. Inclusief bij de BoerenBed Collection Tenten is het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakket met kaarsen etc., dekens en kussens. Bij een BoerenBed Collection accommodatie zijn geen bedlinnen en handdoeken, deze kun je zelf meenemen of tegen betaling bijboeken. Ook is er geen Pizza avond, boerderijwinkeltje en rondleiding over de boerderij.

De BoerenBed Collection accommodaties

De BoerenBed Collection accommodaties zijn hetzelfde als de reguliere BoerenBed accommodaties. De accommodatie is compleet ingericht en er is koud stromend drinkwater. Op de locatie zijn warme douches in de gemeenschappelijke ruimte. De tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes. Je hoeft niets mee te nemen van huis. Er is geen elektra in de tent, voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op de BakBecue. Eten doe je gezellig aan je eigen picknicktafel.

Wat is het verschil:


Rondleiding over de boerderij
Let op: op de BoerenBed locaties alleen van april t/m oktober.
Pizza Avond
Let op: kosten van de Pizza Avond zijn exclusief.
Eigen toilet
Eigen keuken
Stromend koud water
Hout voor de houtkachel
Barbecue
Keukenlinnenpakket
Bedlinnen
Handdoeken
Let op: niet inclusief bij de BoerenBed Tenten.
Boerderijwinkel
Parkeren
Bedden van hoge kwaliteit
Nieuwsbrief