BoerenBed Collection | Glamping op een prachtige locatie!

Wat is Collection?

Home > Wat is Collection?

Puur genieten op een prachtige glamping locatie..collection glamping

Op een BoerenBed Collection locatie draait alles om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Ontdek de omgeving, speel gezellig spelletjes met elkaar en geniet van een welverdiend drankje op je eigen terras.

Wat is het verschil tussen BoerenBed en BoerenBed Collection?

Op een BoerenBed Collection locatie vinden er geen reguliere BoerenBed activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld de Pizza Avond en de boerderijtoer. Inclusief bij de BoerenBed Collection Tent zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje, dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Dus géén bedlinnen, handdoeken, boerderijwinkel, Pizza Avond en eieren rapen.
Een BoerenBed Collection locatie kan zich bevinden op zowel een boerderij, wijngaard of een landgoed. Op deze locatie kunnen zich verschillende soorten accommodaties bevinden, van een originele BoerenBed Tent tot een luxe HeerenBoer Tent met hot tub. Uiteraard verschilt dit aanbod per locatie.

De BoerenBed Collection accommodaties

Iedere BoerenBed Collection accommodatie is compleet ingericht. In de keuken van de tenten is koud stromend drinkwater. Op de locatie zelf bevinden er warme douches. De tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis.

Er is geen elektra in de tent, voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Kokkerellen doe je op een hout gestookt fornuis in de tent. Of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue, en eet gezellig aan je eigen picknicktafel. Verder heeft iedere BoerenBed Collection accommodatie een eigen toilet en zijn er riante bedden. De tenthuur is inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel.

Logeren op een prachtige glamping locatie

Slapen op een prachtige locatie, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. In de BoerenBed Collection tenten slaap je riant: in de bedden liggen lekkere dikke (moderne) matrassen, zodat je ’s nachts niet wakker geprikt wordt door doorstekend stro of takjes.

Leven als een God in.. vul zelf maar in! Het leven is al kort genoeg, tijd om jezelf dus eens goed te verwennen! Het genieten begint al bij aankomst doordat alle bedden voor je zijn opgemaakt. Per persoon liggen er twee handdoeken klaar en vóór je tent vind je een grote luifel met een knus terras. Zie jij jezelf al genieten op een van de BoerenBed Collection locaties? Bekijk dan snel alle BoerenBed Collection accommodaties!

Wat is het verschil?


logo collection
Boerderijtoer-
Gastheer/vrouw
Eigen toilet
Pizza-avond Kosten van de pizza-avond zijn exclusief -
Eigen keuken
Stromend koud water
Hout voor de hout/kookkachel
Barbecue
Keukenlinnenpakket
Bedlinnen-
Handdoeken-
Boerderijwinkel-
Parkeren
Verse eieren bij de kippen-
Bedden van hoge kwaliteit
Nieuwsbrief