Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Puur genieten op een prachtige glamping locatie..collection glamping

Op een BoerenBed Collection locatie draait alles om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Ontdek de omgeving, speel gezellig spelletjes met elkaar en geniet van een welverdiend drankje op je eigen terras.

Wat is het verschil tussen BoerenBed en BoerenBed Collection?

Op een BoerenBed Collection locatie vinden er geen reguliere BoerenBed activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld de Pizza Avond, het boerderijwinkeltje en de boerderij toer. Inclusief bij de BoerenBed Collection Tent zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje (kaarsen, lampenolie etc.), dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Dus géén bedlinnen en handdoeken, deze kun je zelf meenemen of tegen betaling bijboeken. Ook is er géén:

  • Pizza Avond
  • Boerderijwinkeltje
  • Rondleiding over de boerderij

De BoerenBed Collection accommodaties

Iedere BoerenBed Collection accommodatie is compleet ingericht. In de keuken van de tenten is koud stromend drinkwater. Op de locatie zelf bevinden er warme douches. De tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis. Er is geen elektra in de tent, voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Kokkerellen doe je op een houtgestookt fornuis in de tent. Of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue, en eet gezellig aan je eigen picknicktafel.

Logeren op een prachtige glamping locatie

Zie jij jezelf al genieten op een van de BoerenBed Collection locaties? Bekijk dan snel alle BoerenBed Collection accommodaties!

Wat is het verschil:


Un Lit au Pré
logo collection
Rondleiding over de boerderij
Let op: op de BoerenBed locaties alleen van april t/m oktober.
-
Pizza Avond
Let op: kosten van de Pizza Avond zijn exclusief.
-
Eigen toilet
Eigen keuken
Stromend koud water
Hout voor de houtkachel
Barbecue
Keukenlinnenpakket
Bedlinnen-
Handdoeken
Let op: niet inclusief bij de BoerenBed Tenten.
-
Boerderijwinkel-
Parkeren
Bedden van hoge kwaliteit
Nieuwsbrief