Puur genieten op een prachtige glamping locatie..collection glamping

Op een BoerenBed locatie draait alles om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Ontdek de omgeving, speel gezellig spelletjes met elkaar en geniet van een welverdiend drankje op je eigen terras.

Wat is het verschil tussen BoerenBed en BoerenBed Collection?

Op een BoerenBed Collection locatie vinden er geen reguliere BoerenBed activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld de Pizza Avond, het boerderijwinkeltje en de boerderij toer. Inclusief bij de BoerenBed Collection Tenten zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje (kaarsen, lampenolie etc.), dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Bij een BoerenBed Collection accommodatie zijn er géén bedlinnen en handdoeken, deze kun je zelf meenemen of tegen betaling bijboeken. Ook is er géén:

  • Pizza Avond
  • Boerderijwinkeltje
  • Rondleiding over de boerderij

De BoerenBed Collection accommodaties

De BoerenBed Collection accommodaties zijn hetzelfde als de reguliere BoerenBed accommodaties. De accommodatie is compleet ingericht en in de keuken van de tenten is koud stromend drinkwater. Op de locatie zelf zijn warme douches in de gemeenschappelijke ruimte. De tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis. Er is geen elektra in de tent, voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Kokkerellen doe je op een houtgestookt fornuis in de tent. Of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue en eet gezellig aan je eigen picknicktafel.

Logeren op een prachtige glamping locatie

Zie jij jezelf al genieten op een van de BoerenBed locaties? Bekijk dan snel alle BoerenBed locaties!

Wat is het verschil:


Rondleiding over de boerderij
Let op: op de BoerenBed locaties alleen van april t/m oktober.
Pizza Avond
Let op: kosten van de Pizza Avond zijn exclusief.
Eigen toilet
Eigen keuken
Stromend koud water
Hout voor de houtkachel
Barbecue
Keukenlinnenpakket
Bedlinnen
Handdoeken
Let op: niet inclusief bij de BoerenBed Tenten.
Boerderijwinkel
Parkeren
Bedden van hoge kwaliteit
Nieuwsbrief