Chat with us, powered by LiveChat
Home > Boerenbed vs. Collection

Puur genieten op een prachtige glamping locatie..collection glamping

Op een BoerenBed Collection locatie draait alles om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Ontdek de omgeving, speel gezellig spelletjes met elkaar en geniet van een welverdiend drankje op je eigen terras.

Wat is het verschil tussen BoerenBed en BoerenBed Collection?

Op een BoerenBed Collection locatie vinden er geen reguliere BoerenBed activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld de Pizza Avond, het boerderijwinkeltje en de boerderij toer. Inclusief bij de BoerenBed Collection Tent zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje (kaarsen, lampenolie etc.), dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Dus géén bedlinnen en handdoeken, deze kun je zelf meenemen of tegen betaling bijboeken.

De BoerenBed Collection accommodaties

Iedere BoerenBed Collection accommodatie is compleet ingericht. In de keuken van de tenten is koud stromend drinkwater. Op de locatie zelf bevinden er warme douches. De tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis. Er is geen elektra in de tent, voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Kokkerellen doe je op een hout gestookt fornuis in de tent. Of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue, en eet gezellig aan je eigen picknicktafel. Verder heeft iedere BoerenBed Collection accommodatie een eigen toilet en zijn er riante bedden. De tenthuur is inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel.

Logeren op een prachtige glamping locatie

Slapen op een prachtige locatie, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. In de BoerenBed Collection tenten slaap je riant: in de bedden liggen lekkere dikke (moderne) matrassen, zodat je ‘s nachts niet wakker geprikt wordt door doorstekend stro of takjes. Leven als een God in.. vul het zelf maar in! Het leven is al kort genoeg, tijd om jezelf dus eens goed te verwennen! Het genieten begint al bij aankomst doordat alle bedden voor je zijn opgemaakt. Per persoon liggen er twee handdoeken klaar en vóór je tent vind je een grote luifel met een knus terras. Zie jij jezelf al genieten op een van de BoerenBed Collection locaties? Bekijk dan snel alle BoerenBed Collection accommodaties!

Wat is het verschil:


Un Lit au Pré
logo collection
Rondleiding over de boerderij
Let op: op de BoerenBed locaties alleen van april t/m oktober.
-
Pizza Avond
Let op: kosten van de Pizza Avond zijn exclusief.
-
Eigen toilet
Eigen keuken
Stromend koud water
Hout voor de houtkachel
Barbecue
Keukenlinnenpakket
Bedlinnen-
Handdoeken
Let op: niet inclusief bij de BoerenBed Tenten.
-
Boerderijwinkel-
Parkeren
Bedden van hoge kwaliteit
Nieuwsbrief