Kamperen bij de boer

Maak kennis met de wereld van de boer tijdens een onvergetelijke boerderijvakantie. De BoerenBed tenten zijn alleen te vinden op echte werkende boerderijen, met elk hun eigen karakter.

Glamping Nederland

Tijdens je verblijf in een luxe Tent op de BoerenBed locatie kun je naast genieten –een kijkje nemen in de wereld van de boer. Alle BoerenBed boerderijen hebben een kippenhok voor heerlijke verse eitjes, een boerderijwinkel voor je kleine dagelijkse boodschappen en een houtoven. In de pizza oven worden in het hoogseizoen elk weekend zelfgemaakte pizza’s gebakken.

Meivakantie op de boerderij

In het voorjaar valt er veel te leren over de verschillende dieren op de boerderijen. Wist jij bijvoorbeeld dat er heel veel wees lammetjes zijn? Deze geeft de boer allemaal met de hand de fles. Help jij hem mee? En wist je dat een kalfje alleen ondertanden heeft? Of waar de melk vandaan komt? De boer en boerin leggen je het allemaal uit tijdens een boerderijvakantie!

Zomervakantie op de boerderij

Heerlijk zomervakantie! Met zo’n lange vakantie heb je alle tijd om de wereld te verkennen. Zo kun je naar het buitenland gaan met BoerenBed, maar ook gewoon lekker in Nederland blijven. Een ding is altijd zeker; je verblijft in de vertrouwde ruime tent die volledig is ingericht. In Frankrijk bijvoorbeeld leer je naast het boerenleven veel lekkernijen kennen. De boerenwinkel ziet er heel anders uit dan hier in Nederland. Maak een echte Franse ratatouille op de houtkachel en geniet van lekkere wijnen en stokbrood met kaas in je ligstoel.

Boerderijvakantie België

In België, tegen de Franse grens vlak bij de zee, ligt Hoeve den Overdraght. Naast het melkvee grazen er zeldzame schapen in de weide. Bij goed weer in het voor- en najaar of in de zomer trekken we met z’n allen de weides in, grenzend aan de Poperingevaart, om de dieren van dichtbij te bewonderen en met wat geduld ook aan te raken. Jong en oud hebben de tijd van hun leven, en beleven een onvergetelijke familievakantie in België. Tijdens de rondleiding vertellen we uitgebreid over de speciale en zeldzame schapenrassen en hun specifieke kenmerken. En.. een kleine demonstratie toont wat je zoal met wol kan doen. Wie het durft, kan het zelf eens oefenen!

Of bezoek onze nieuwe locatie in de Ardennen! Je verblijf in de Ardennen staat garant voor een gedenkwaardige vakantie waarin voor jong en oud veel te beleven valt. De prachtige natuur met de vele beboste heuvels leent zich voor veel mooie wandelingen en ritten op de racefiets of mountainbike. Bezoek onze prachtige boerderij in de Ardennen: Ferme de Rochefort en Ardenne

Nieuwsbrief