Een luxe familievakantie in Westhoek!

Een BoerenBed vakantie in België vindt altijd plaats op het erf van een boerderij waar nog dagelijks hard gewerkt wordt. Hier kun je proeven van het leven zoals de boer en de boerin dat al jarenlang leiden. Zo geniet je op ontspannen wijze van leuke werkzaamheden in de vrije natuur en de frisse buitenlucht!

Proef van het leven op een boerderij in het Vlaamse Westhoek!

Westhoek is een Vlaamse regio in België en Frankrijk. De bekende steden zoals Poperinge en Ieper bieden diverse activiteiten zoals een groot netwerk aan wandelingen, interessante musea, en natuurlijk zat terrasjes om van het zonnetje en de lokale keuken te genieten! Net buiten de stad Poperinge, vind je Hoeve den Overdraght. Uitrusten, ontstressen en simpelweg genieten doe je hier!

Ontdek het goede leven in België

Een bezoek aan de Belgische Kust kan ook zeker niet ontbreken tijdens je familievakantie naar België. De lengte van de kust bedraagt ongeveer 67 kilometer, zat ruimte dus voor een flinke wandeling op het strand om heerlijk uit te waaien. Het is ook nog eens de ideale plek voor watersporten zoals (wind)surfen! Mocht je een minder actieve bezoek aan het strand willen brengen dan zijn er natuurlijk verschillende strandpaviljoenen dat tot je beschikking liggen zodat je kan genieten van het zonnetje onder het genot van een drankje.

Nieuwsbrief