Een luxe familievakantie in West-Vlaanderen!

Een BoerenBed vakantie in België vindt altijd plaats op het erf van een boerderij waar nog dagelijks hard gewerkt wordt. Hier kun je proeven van het leven zoals de boer en de boerin dat al jarenlang leiden. Zo geniet je op ontspannen wijze van leuke werkzaamheden in de vrije natuur en de frisse buitenlucht!

Proef van het leven op een boerderij in West-Vlaanderen!

West-Vlaanderen is typisch een streek waar het bourgondische leven centraal staat. Men houdt er van lekker eten en drinken onder het genot van een goed gesprek, zoals je zelf kunt merken in de vele gastvrije horecagelegenheden. De hoofdstad Brussel en steden als Gent, Antwerpen en Mechelen hebben veel historische gebouwen en interessante musea. Iets verder van de stad Gent, gelegen in de Westhoek (dichtbij de kust en de Franse grens) vind je Hoeve den Overdraght. Uitrusten, ontstressen en simpelweg genieten doe je hier!

Ontdek het goede leven in België

Aan de andere kant van België, in Brugge, waan je je tijdens een boottocht door de stad helemaal terug in de middeleeuwen! Ontdek de prachtig gerestaureerde bruggen, huizen en kerken. Tevens vind je op slechts 15 autominuten onze boerderij Hoeve Brugge! Hoeve Brugge is een bijzondere locatie middenin het Brugse Ommeland waar heel wat te beleven valt. De familie Verhegge heet jullie graag welkom.

Nieuwsbrief