Een luxe familievakantie in Wallonië!

Dat je voor een geslaagde familievakantie niet altijd ver hoeft te reizen, blijkt wel wanneer je bij het BoerenBed in Wallonië dubbel en dwars geniet van glamping op een van onze leuke boerderijen. Glamping is een nieuwe manier van kamperen met veel extra luxe. Daarbij blijft het echte vakantiegevoel in stand in onze comfortabele tenten die net zo zijn ingericht zoals vroeger de kamers van boerderijen!

Ontdek het goede leven in België

Wallonië is typisch een streek waar het goede leven geleefd wordt. Men houdt er van lekker eten en drinken onder het genot van een goed gesprek. Het Waalse deel van België heeft prachtige steden die zeker een bezoek waard zijn. Maak een bijvoorbeeld eens een citytrip naar Luik, Mons, Namen, Tournai of Charleroi!

Proef van het Bourgondische leven op een boerderij in Wallonië!

Dat het in het de België goed toeven is, weten we allemaal. Dit blijkt wanneer je op een van de BoerenBed boerderijen een aantrekkelijke familievakantie boekt in de vrije natuur. Met glamping geniet je van alle moderne gemakken en eigentijds comfort. Maar je ervaart ook het typische gevoel dat bij kamperen hoort. Bezoek onze boerderij in Wallonië: Ferme de Rochefort en Ardenne

Kies vandaag nog voor een originele familie vakantie in België!

Neem vandaag nog de beslissing en reserveer een originele glamping vakantie op een fraai gelegen boerderij van BoerenBed!

Nieuwsbrief