Een vakantie zit meestal vol met activiteiten voor jong en oud! Zeker bij onze BoerenBed boerderijen, hier zijn tal van activiteiten op de boerderij waar het hele gezin aan kan deelnemen. Genoeg te doen om de kinderen bezig te houden!

– 26 mei 2020 –

Vissen

koeien melken boerenbed glamping boerderij

Sommige van onze locaties liggen nabij een rivier, een vijver of een meer. Hier heb je de mogelijkheid om te gaan vissen. Als je niet wilt vissen, kun je altijd je zwemkleding meenemen om te gaan zwemmen in de rivier of de omliggende meren!

Koeien melken

Op veel BoerenBed boerderijen laten boeren je graag zien hoe je koeien melkt. Je kunt zelfs een glas verse melk drinken tijdens je glamping vakantie bij BoerenBed!

Hot tub

Bij sommigevan onze locaties kun je genieten van een extra vleugje luxe in een hot tub. Wat is er heerlijker dan samen kletsen in een warm bad in de buitenlucht? In het Nederland en België kun je op deze locaties genieten in een hot tub. Op De Kalverweide is zelfs een spa met sauna!

Rondleiding over de boerderij

Aan het begin van jullie familievakantie op de boerderij geeft de boer een boerderij rondleiding. Je ontmoet alle dieren, komt alles te weten over de boerderij, het land, het vee en wat de boer op een dag doet. Je bent altijd welkom om ze te helpen bij het voeren van de konijnen, geiten of bij het helpen rapen van de eieren van de kippen. Tijdens dit bezoek leer je ook van alles over landbouwactiviteiten zoals veeteelt, productie en de gebruikte technieken.

pizza avond boerenbed glamping

Pizza avond

Neem wekelijks deel aan de pizza avond met jullie gezin, maar ook met de andere gasten. Je mag zelf je eigen pizza maken en erop doen wat jij lekker vindt! Als je klaar bent met het maken van je pizza, wordt de pizza door de boer in de grote houtoven gestookt. In een paar minuten kun je genieten van je eigen vers gebakken pizza.

Er zijn meer dan genoeg activiteiten op de boerderij en je zult je niet vervelen. Bekijk al onze locaties hier.

Nieuwsbrief