Glamping op de boerderij in Unieke accommodaties

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij BoerenBed geldt: niets moet en alles mag. Nu ook mogelijk met de hele familie of met een groep vrienden!

Unieke accommodaties, met een groep luxe kamperen

De Unieke accommodaties zijn ingericht voor grote groepen. Zo kan je met 10 personen verblijven in de BoerenBed Tent voor 10 personen en met 12 personen in de BoerenSchuur. De BoerenBed Tent voor 10 personen is gemaakt van een stevig en beschermend canvas doek, die de warmte binnenhoudt zonder de geluiden van de natuur buiten te sluiten. Na een ontspannen nacht kunnen jullie de dag uitgerust beginnen. De BoerenBed beschikt over aangename bedden met hoge kwaliteit matrassen en een toilet.

In de BoerenBed Tent en de BoerenSchuur creëer je warmte door middel van de houtkachel, die midden in de accommodatie staat. ’s Morgens zet je de kachel aan met houtblokken en kun je genieten van de warmte die zich geleidelijk verspreid. Bak of kook je eitjes en zet een kopje thee bovenop de houtkachel, deze fungeert namelijk tevens als fornuis! In de BoerenBed Tenten is geen elektra. Je gebruikt kaarsen en olielampen voor de verlichting. Tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal, wij adviseren je daarom je mobieltje en tablet op te bergen. Kan je echt niet zonder? Je mag je apparaten vaak opladen in het boerderijwinkeltje van de boer- of boerin.

Hierboven vind je een overzicht van alle bijzondere en unieke accommodaties die te boeken zijn op onze prachtige glamping locaties.

Nieuwsbrief