Glamping op de boerderij

De meeste mensen gaan ervan uit dat glamping alleen geschikt is voor de zomermaanden. Echter, bij het BoerenBed loopt het glamping seizoen het gehele jaar door! Zelfs in de winter kun je heerlijk komen genieten van een gezellige vakantie in een Houten Vakantiehuisje.

Het Houten Vakantiehuisje, echt glamping

In de Houten Vakantiehuisjes creëer je warmte door middel van de houtkachel, die midden in de tent staat. ’s Morgens zet je de kachel aan met houtblokken en kun je genieten van de warmte die zich geleidelijk door de tent verspreid. Bak of kook je eitjes en zet een kopje thee bovenop de houtkachel; deze fungeert namelijk tevens als fornuis! In het Houten Vakantiehuisje is geen elektra. Je gebruikt kaarsen en olielampen voor de verlichting. Tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal, wij adviseren je daarom je mobieltje en tablet op te bergen. Kan je echt niet zonder? Je mag je apparaten vaak opladen in het boerderijwinkeltje van de boer- of boerin.

Hierboven vind je een overzicht van alle verschillende Houten Vakantiehuisjes die te boeken zijn op onze prachtige glamping locaties.

Nieuwsbrief