Origineel logeren bij de boer, de leukste familievakantie!

tent interieurHet BoerenBed gevoel, dat ervaar je als je slaapt in onze unieke BoerenBed Tent! Elke BoerenBed locatie heeft zijn eigen karakter en charme, maar het zijn onze BoerenBed Tenten die deze locaties compleet maken. Alle Tenten zijn hetzelfde ingericht en staan altijd op een prachtige plek met veel rust en ruimte om de Tent heen. De BoerenBed Tenten zijn super ruim want je kunt er verblijven met zes personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). In de 10 persoons BoerenBed Tent kun je zelfs verblijven met 9 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. De Tenten zijn van alle gemakken voorzien zodat je niets mee van huis hoeft te nemen, wel zo makkelijk! Comfort staat bij ons voorop want slapen doe je op een echt bed met goede kwaliteit matrassen en een heerlijke wollen dekbed.

Bij BoerenBed ben je echt even weg uit de dagelijkse sleur! Door onze ruime en gezellige tenten is een verblijf bij ons geschikt tijdens alle weersomstandigheden. Er is geen elektriciteit of Wifi maar daardoor heb je alle tijd om samen te genieten, een echte digitale detox! Om de tent te verlichten zijn er sfeervolle olielampen en kaarsen die zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. De tenten zijn volledig uitgerust met comfortabele bedden en het oppervlak is met 45 vierkante meter erg ruim. Midden in de tent staat een houtkachel die de tent verwarmt en hiernaast kun je hier een heerlijke maaltijd op koken. Koken doe je gezellig samen, dit kan ook buiten op de buitenkoker. In het keukenblok vind je stromend water en staan alle potten en pannen klaar, je hoeft niets mee van huis te nemen!

BoerenBed heeft veel enthousiaste jaarlijks terugkomende gasten. Ons unieke concept is al meer dan 16 jaar populair bij jong en oud. Wij laten onze gasten samen genieten door eenvoud te combineren met charme en authenticiteit. De combinatie van een comfortabele accommodatie maar toch back to basic op het platteland zorgt keer op keer weer voor een hoge klanttevredenheid. Elk BoerenBed verblijf is een beleving die je samen met je vrienden en familie wil meemaken! Logeren bij onze boeren is gezellig, puur en leerzaam voor het hele gezin.

Boek hier jouw BoerenBed verblijf in de BoerenBed Tent.

Alles is inclusief: beddengoed, handdoeken en privé douche

Het tweepersoonsbed wordt voor elk verblijf door de boer opgemaakt. Het beddengoed voor de andere bedden is natuurlijk ook inclusief maar deze bedden mogen jullie bij aankomst zelf opmaken. Alle tenten beschikken over een privé douche. Deze douche kan op drie verschillende plekken staan maar is altijd enkel te gebruiken door jouw tent. De douche staat in de badkamer aan de tent vast, in een ruime apart doucheruimte naast de tent of in de warme doucheruimte bij de boerderij. Indien je kiest voor de doucheruimte bij de boerderij douche je altijd in een warme ruimte waar vaak ook nog elektriciteit aanwezig is om je haar te föhnen.

Geniet van onze comfortabele tenten

kenmerken boerenbed tentinclusief boerenbed tentboerenbed startpakket

Nieuwsbrief