Houten Vakantiehuis | Het hele jaar luxe kamperen! | BoerenBed.nl

Houten Vakantiehuisje – 6 personen

Een luxe glamping verblijf in het Houten Vakantiehuisje

Ieder Houten Vakantiehuisje is compleet ingericht voor maximaal 6 personen. Er is een leefoppervlakte van 50m2. In de keuken van het huisje is koud stromend drinkwater. De huisjes zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis. Er is geen elektra in de Houten Vakantiehuisjes en voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Er wordt gekookt op een hout gestookt fornuis in je huisje. De boodschappen leg je in de grote koelkist, de koelelementen haal je in het boerderijwinkeltje. Je kunt ook buiten koken op je eigen barbecue onder de veranda.

In de badkamer vind je een lekker warme douche, wastafel en apart toilet. De huur is inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel. Er zijn verschillende accommodaties te vinden op de BoerenBed boerderijen.

Onder de wol

Slapen op de boerderij, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. In het Houten Vakantiehuisje slaap je riant:

  • Een tweepersoonsbed van 2.00 x 1.80m
  • Een StapelBed(stee) van 2.00 x 0.90m
  • Een gezellige slaapzolder met 2 losse bedden van 2.00 x 0.90m

In de bedden liggen heerlijke (moderne) matrassen, en je slaapt lekker warm onder echte Texelse schapenwollen dekens.

Gezellig rond de kachel

In de woonkamer vind je een gezellige zithoek rondom de kachel met een bankje en lekkere luie stoelen. Genieten van je diner kun je op de veranda waar je 2 buitenstoelen vindt of aan de grote robuuste houten eettafel. Zie jij je al volop genieten op een van onze locaties? Bekijk hier dan alle boerderijen met een Houten Vakantiehuisje.

Houten Vakantiehuisje Rochefort

We hebben ook een Houten Vakantiehuisje Rochefort voor 4 personen. Deze romantische accommodatie is perfect voor families met kinderen of groepen van 4 die willen ontspannen in de natuur. Ontsnap aan de drukte van het stadsleven en ontspan in een rustiek houten huisje, exclusief te boeken bij Ferme de Rochefort en Ardenne.

Houten Vakantiehuisjes Collection

Er zijn ook Collection Houten Vakantiehuisjes:

Houten Vakantiehuisje Collection – 4 personen
Houten Vakantiehuisje Collection – 6 personen

Inclusief bij een Houten Vakantiehuisje Collection zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje, dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Dus géén bedlinnen, handdoeken, boerderijwinkel, Pizza Avond en eieren rapen.

Nieuwsbrief