HeerenBoer Tent met ensuite badkamer - 6 pers. | BoerenBed

HeerenBoer Tent met ensuite badkamer – 6 personen

Een luxe glamping verblijf op de boerderij in een HeerenBoer Tent

Iedere HeerenBoer Tent is compleet ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Er is een leefoppervlakte van 45m2. In de keuken van de luxe HeerenBoer Tent is koud stromend drinkwater. Je beschikt over een ensuite badkamer met toilet, wastafel en douche. De HeerenBoer Tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis.

Er is geen elektra in de tent en voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Daarnaast wordt er gekookt op een houtgestookt fornuis in de tent. De boodschappen leg je in de grote koelkist, de koelelementen haal je in het boerderijwinkeltje. Je kunt ook buiten koken op je eigen BakBecue en eten aan de picknicktafel die bij iedere luxe HeerenBoer Tent staat. Verder heeft iedere tent een eigen toilet en er zijn riante bedden. De tenthuur is inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel. Er zijn verschillende accommodaties te vinden op de BoerenBed boerderijen.

Onder de wol

Slapen op de boerderij, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. In de HeerenBoer Tent slaap je riant:

  • Een tweepersoonsbed van 2.00 x 1.80m
  • Een StapelBed(stee) van 2.00 x 0.90m
  • Een BoerenBedstee van 2.00 x 1.30m geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen

In de bedden liggen heerlijke (moderne) matrassen, zodat je ’s nachts niet wakker geprikt wordt door doorstekend stro of takjes, of de hele nacht ligt te niezen van de hooikoorts. Je slaapt lekker warm onder echte Texelse schapenwollen dekens.

*De douche kan zowel en-suite zijn of apart naast de tent staan. Wil je zeker weten of de douche aan de tent vast zit bij de boerderij die jij gaat bezoeken? Bel dan even met onze klantenservice op: 0528 229440

Leven als een HeerenBoer

Leven in luxe als een HeerenBoer(in). Het leven is kort genoeg om jezelf zonder schuldgevoel eens extra te verwennen. Het begint al bij aankomst doordat alle bedden voor je zijn opgemaakt, per persoon liggen er twee handdoeken klaar en voor je luxe tent vind je een grote luifel. Naast al deze extra’s vind je een aanbouw van 11m2 waar je een lekkere warme douche hebt of een douche naast je tent. Zo hoef je niet met je handdoekje naar de boer te lopen! Zie jij jezelf al extra luxe genieten? Bekijk hier dan alle boerderijen met een HeerenBoer Tent

Nieuwe HeerenBoer Tent ensuite met houten deuren

De nieuwe HeerenBoer Tent met houten deuren is compleet ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Er is een leefoppervlakte van 45m2. In de keuken van de luxe HeerenBoer Tent is koud stromend drinkwater. Op de boerderij vind je gemeenschappelijke douches, maar je beschikt zelf over een privé douche, ensuite of naast de tent. De HeerenBoer Tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis.

NIEUW!

• Houten deuren, die de tent luchtdicht maken
• Extra isolatie in het dak waardoor je de warme lucht binnenhoudt in koelere seizoenen en je de tent koel houdt tijdens de zomermaanden
• De ramen kunnen in de slaapkamer van binnenuit worden gesloten (i.p.v. alleen vanaf buiten)
• Geen hangmat

HeerenBoer Collection

Er zijn ook Collection HeerenBoer Tenten:
BoerenBed Collection Tent met ensuite badkamer – 4 personen
BoerenBed Collection Tent met ensuite badkamer – 6 personen

Inclusief bij een HeerenBoer Collection Tent zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje, dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Dus géén bedlinnen, handdoeken, boerderijwinkel, Pizza Avond en eieren rapen.

Nieuwsbrief