HeerenBoer Tent met aparte douche en hot tub | Luxe glamping

HeerenBoer Tent met aparte douche en hot tub – 6 personen

Luxe glamping verblijf met hot tub

Iedere HeerenBoer Tent met aparte douche en hot tub is compleet ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Er is een leefoppervlakte van 45m2. In de keuken van de HeerenBoer Tent is koud stromend drinkwater. Op de boerderij zijn warme douches en bij de HeerenBoer Tent beschik je over een privé douche en hot tub naast de tent. De tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis.

Er is geen elektra in de HeerenBoer Tent, voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt en er wordt gekookt op een houtgestookt fornuis in de tent. Je kunt ook buiten koken op je eigen BakBecue en eten aan de picknicktafel die bij iedere tent staat. Verder heeft iedere HeerenBoer Tent een eigen toilet en er zijn riante bedden. De tenthuur is inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel. Er zijn verschillende tenten te vinden op de BoerenBed boerderijen.

Onder de wol

Slapen op een prachtige locatie, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. In de HeerenBoer Tent slaap je riant:

  • Een tweepersoonsbed van 2.00 x 1.80m
  • Een StapelBed(stee) van 2.00 x 0.90m
  • Een BoerenBedstee van 2.00 x 1.30m geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen

In de bedden liggen lekkere dikke (moderne) matrassen, zodat je ’s nachts niet wakker geprikt wordt door doorstekend stro of takjes, of de hele nacht ligt te niezen van de hooikoorts.

Leven als een echte heer met hot tub

Leven als een heer. Het leven is kort genoeg om jezelf zonder schuldgevoel eens extra te verwennen. Het begint al bij aankomst doordat alle bedden voor je zijn opgemaakt. Per persoon liggen er twee handdoeken klaar en voor je tent vind je een grote luifel. Vanuit de HeerenBoer Tent met hot tub heb je een prachtig uitzicht en stap je zo het warme bad in, nadat je deze hebt opgestookt. Drijvend in het warme water geniet je van de sterrenhemel terwijl alle zorgen van je afvallen. Zie jij je al extra luxe genieten? Bekijk hier dan alle Boerderijen met een HeerenBoer Tent – aparte douche met hot tub!

HeerenBoer Collection Tenten

Er zijn ook Collection HeerenBoer Tenten:
HeerenBoer Tent met aparte douche en hot tub Collection – 4 personen
HeerenBoer Tent met aparte douche en hot tub Collection – 6 personen

Inclusief bij een HeerenBoer Collection Tent zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje, dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Dus géén bedlinnen, handdoeken, boerderijwinkel, Pizza Avond en eieren rapen.

Nieuwsbrief