Glamping in de zomer: lekker spetteren!

vakantie aan het waterZin om lekker te zwemmen tijdens je vakantie aan het water? Bij de leukste familievakantie van Nederland is dat geen probleem! Veel van de BoerenBed boerderijen liggen aan het water of in de buurt van natuurlijk zwemwater. Tijdens de zomervakantie is het heerlijk om in het water af te koelen. Neem een duik of pak een kano en blijf droog op het water.

Zomervakantie in het buitenland

Tijdens de zomervakantie heb je alle tijd om er lekker tussen uit te gaan! Waag dan ook eens de oversteek naar Engeland, met de boot van Duinkerken naar Devon ben je zo aan de overkant! Blijf je liever aan het vaste land, maar wil je graag genieten van het buitenland? Dan hebben we in Frankrijk en Duitsland ook verschillende boerderijen met natuurlijk zwemwater.

Boerderijen aan het water

De boerderijen aan de kust kun je op onze kaart makkelijk vinden, maar aan een rivier of meer heb je net zo veel plezier. Neem je boot mee naar Hoeve Meskenwier, want deze boerderij beschikt over een eigen haven. Zwem in de privé rivier De Berkel bij Hoeve Lochem aan de Berkel of probeer een vis te vangen bij Hoeve Waterschap.


Nieuwsbrief