55+ korting | Glamping | Familievakantie | BoerenBed.nl

55+ korting

Home > 55+ korting

Het BoerenBed biedt een 55+ korting!

Bij Het BoerenBed bieden we nu een unieke 55+ korting aan voor gasten die 55 jaar of ouder zijn. Geniet van een heerlijke tijd op de boerderij met de hele familie. Je beleeft bijvoorbeeld een onvergetelijke tijd met de (klein)kinderen. Het BoerenBed is zeer geschikt voor familievakanties dicht bij huis of in Europa. Wij verheugen ons om je te mogen ontvangen op een van de BoerenBed of BoerenBed Collection locaties.

Bij Het BoerenBed draait alles om samen zijn en tijd voor elkaar zonder de drukte van alledag. In een BoerenBed accommodatie ben je voorzien van alle luxe die je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Er is alleen geen elektriciteit aanwezig, waardoor je zonder afleiding van een mobiel en tablet kunt ontspannen. Speel een gezellig spel samen, haal verse eitjes voor het ontbijt en maak een knisperend vuurtje om de tent te verwarmen. Wat wil je nog meer?

Ontvang 35 euro korting op midweken of weekenden!

Geldig voor aankomsten van:

03-04-2018 tot 26-04-2018
14-05-2018 tot 17-05-2018
22-05-2018 tot 02-07-2018
03-09-2018 tot 11-10-2018

Let op:

– Een weekend bestaat uit 3 nachten (vrijdag – maandag)
– Een midweek bestaat uit 4 nachten (maandag – vrijdag)
– Schoolvakanties en nationale feestdagen zijn uitgesloten van deze promotie
– De 55+ korting geldt niet voor bestaande boekingen en in combinatie met andere promoties
Het BoerenBed behoudt zich het recht voor om een aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen

Hoe wissel je deze korting in?

Om te profiteren van deze korting hoef je slechts je geboortedatum in te vullen onder het tabje ‘promotie’ tijdens het maken van je boeking. Kies uit een van onze glamping locaties op boerderijen in Nederland en daarbuiten!

Kamperen bij de boer

Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme douche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Je boekt al een BoerenBed glamping verblijf vanaf €199,-

Glamping Nederland

Kom luxe kamperen op de boerderij en beleef een onvergetelijke vakantie! Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij Het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen of prachtige Collection locaties in Nederland!

 

 

Nieuwsbrief