BoerenBed biedt een 55+ korting!

Behoor je tot de senioren die momenteel met pensioen zijn? Dan heb je genoeg vrije tijd om af en toe lekker een paar dagen ertussen uit te gaan! Bij BoerenBed draait alles om samen zijn en tijd voor elkaar zonder de drukte van alledag. Bekijk onze korte vakanties (weekend of midweek) of kies voor een heerlijke lange week quality time met de hele familie!

Bij BoerenBed bieden we nu een unieke 55+ korting aan voor gasten die 55 jaar of ouder zijn. Geniet van een heerlijke tijd op de boerderij met de hele familie. Je beleeft bij ons een onvergetelijke tijd met de (klein)kinderen! BoerenBed is zeer geschikt voor familievakanties dichtbij huis of in Europa. Wij verheugen ons om jullie te mogen ontvangen op een van de BoerenBed locaties.

In een BoerenBed accommodatie ben je voorzien van alle luxe die je nodig hebt voor een heerlijk verblijf op de boerderij. Er is geen elektriciteit aanwezig, waardoor je zonder afleiding van een mobiel en tablet kunt ontspannen. Speel een gezellig spel samen, haal verse eitjes voor het ontbijt en maak een knisperend vuurtje om de tent te verwarmen. Wat wil je nog meer?

55+? Dan ontvang je 55 euro korting op je verblijf!

Actievoorwaarden:

– Geldig voor aankomsten in het laagseizoen
– Exclusief verblijven van 2 nachten
– De hoofdboeker moet 55+ zijn
– De korting is €55,00 op het gehele verblijf
– De korting kan per verblijf maar één keer worden ingewisseld
– De 55+ korting geldt niet voor bestaande boekingen en in combinatie met andere promoties
– BoerenBed behoudt zich het recht om een aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen

Hoe wissel je deze korting in?

Om te profiteren van deze korting hoef je slechts je geboortedatum in te vullen onder het tabje ‘promotie’ tijdens het maken van je boeking.

Kamperen bij de boer

Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme douche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Kom luxe kamperen op de boerderij en beleef een onvergetelijke vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten! Bij BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij, boek snel en ontdek BoerenBed.

 

 

Nieuwsbrief