BoerenBed biedt een 55+ korting!

Behoort u tot de senioren die momenteel met pensioen zijn? Dan heeft u genoeg vrije tijd om af en toe lekker een paar dagen ertussen uit te gaan! Bij het BoerenBed draait alles om samen zijn en tijd voor elkaar zonder de drukte van alledag. Bekijk onze korte vakanties (weekend of midweek) of kies voor een heerlijke lange week quality time met de hele familie!

Bij het BoerenBed bieden we nu een unieke 55+ korting aan voor gasten die 55 jaar of ouder zijn. Geniet van een heerlijke tijd op de boerderij met de hele familie. U beleeft bijvoorbeeld een onvergetelijke tijd met de (klein)kinderen! Het BoerenBed is zeer geschikt voor familievakanties dichtbij huis of in Europa. Wij verheugen ons om jullie te mogen ontvangen op een van de BoerenBed of BoerenBed Collection locaties.

In een BoerenBed accommodatie bent u voorzien van alle luxe die u nodig heeft voor een heerlijk verblijf op de boerderij. Er is geen elektriciteit aanwezig, waardoor u zonder afleiding van een mobiel en tablet kunt ontspannen. Speel een gezellig spel samen, haal verse eitjes voor het ontbijt en maak een knisperend vuurtje om de tent te verwarmen. Wat wilt u nog meer?

Bent u 55+? Dan ontvangt u 55 euro korting op uw verblijf!

Actievoorwaarden:

– Geldig voor aankomsten gedurende:
06-01-20 tot 06-02-20
11-03-20 tot 02-04-20
12-05-20 tot 27-05-20
09-06-20 tot 02-07-20
07-09-20 tot 08-10-20
– Exclusief verblijven van 2 nachten.
– De hoofdboeker moet 55+ zijn.
– De korting is €55,00 op het gehele verblijf.
– De korting kan per verblijf maar één keer worden ingewisseld.
– De 55+ korting geldt niet voor bestaande boekingen en in combinatie met andere promoties.
– Het BoerenBed behoudt zich het recht voor om een aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen.

Hoe wissel je deze korting in?

Om te profiteren van deze korting hoef je slechts je geboortedatum in te vullen onder het tabje ‘promotie’ tijdens het maken van je boeking. Kies uit een van onze glamping locaties op boerderijen in Nederland en daarbuiten!

Kamperen bij de boer

Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme douche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Je boekt al een BoerenBed glamping verblijf vanaf €199,-

Glamping Nederland

Kom luxe kamperen op de boerderij en beleef een onvergetelijke vakantie! Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij Het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen of prachtige Collection locaties in Nederland!

 

 

Nieuwsbrief