Paasweekend 2018 | Luxe kamperen op de boerderij | Het BoerenBed

Paasweekend

Beschikbaarheid controleren
Home > Paasweekend

Pasen op de Boerderij!

Lang weekend weg tijdens Pasen

paasweekendVier dit jaar Pasen op de boerderij! Tijdens de vrije dagen met Pasen hebben we een heerlijk Paasweekend met 4 dagen lang boerenpret! Pasen valt dit jaar op zondag 1 april en maandag 2 april 2018: oftewel geniet van een extra dagje vrij! Tijdens dit lange weekend is het tijd voor een echte familievakantie op de boerderij.

Boek hier je vakantie tijdens Pasen!

Paasweekend 2018

Tijdens onze seizoensopening op 30 maart organiseren meerdere boerderijen activiteiten rondom het jaarlijkse Paasweekend. Deze activiteiten kunnen variëren van eieren zoeken, tot eieren schilderen en een ontbijtje.

Tijdens het Paasweekend trakteert het BoerenBed op gratis ontbijt!
Let op: bij de buitenlandse locaties kunnen de activiteiten afwijken.

Bekijk hier de deelnemende boerderijen:

Nederland:
De Welzijnshoeve
Het Hertenkamp
De Landhoeve
De Groene Hoeve
Landgoed Tongeren
Hoeve de Pippert
De Kalverweide
De Brabantse Hei
Taartentuin
Het Boshuis
Hoeve Waterschap

Frankrijk:
La Ferme de Penquelen Huella
Grange du Bost
Bonneblond
La Ferme de Ronfil

Duitsland:
Arche Hof
Hof Keppel

Engeland/Schotland/Wales:
Canfields
College Farm
East Shilvinghampton
Hillside Farm
Lower Rodhuish
Manor Farm
New Barn Farm
Sunninglye Farm
Treganhoe
Upper Shadymoor

Babyboom tijdens je paasvakantie

Bij Het BoerenBed is er tijdens Pasen sprake van een ware babyboom. Op alle boerderijen verdubbelen de erfbewoners met vele dieren. Iedere boerderij heeft zo zijn eigen specialiteiten maar een paar van de onderstaande dieren kom je er altijd wel tegen. Wat is er nu leuker dan (verse) eitjes zoeken op de boerderij? Vroeg opstaan en in de pyjama op zoek in het kippenhok naar verse eitjes. Wees er vroeg bij want iedere kip legt een eitje per dag en dat doen ze het liefst in de ochtend.

Op de meeste boerderijen kom je vooral koeien en kalfjes tegen, wie weet maak je tijdens je verblijf zelfs een geboorte mee! Wist je dat je een kalfje gewoon op je vingers kan laten sabbelen omdat hij geen tandjes heeft?

Op een geitenboerderij moet je niet schrikken als je ’s ochtends wakker wordt van de geiten die na het melken vrolijk de wei in stormen. Een geit is echt een gezelligheidsdier, als er eentje alleen is, gaat zij luid mekkeren.

Nieuwsbrief