Nieuwe locaties | Glamping | Familievakantie | BoerenBed.nl

Nieuwe Locaties

Beschikbaarheid controleren
Home > Nieuwe Locaties

Maak kennis met onze nieuwe boerderijen!

Met trots presenteren wij onze nieuwe BoerenBed en Collection locaties:

Voordat we locaties binnen de BoerenBed en Collection familie opnemen, doorlopen ze een zorgvuldig selectieproces. Wij vinden namelijk dat onze gasten recht hebben op een warm onthaal, welke locatie ze ook kiezen!

Ontdek onze nieuwste locaties in Nederland

In Nederland vind je verschillende nieuwe boerderijen, verspreid door het land. Onze nieuwe boerderij De Welzijnshoeve in Gelderland is geheel biologisch en bestaat uit voornamelijk melkkoeien. Naast de melkkoeien vind je op de boerderij ook herten, pauwen en varkens. Voor de kleintjes is het extra feest als zij een vers eitje kunnen pakken bij de kippen en de konijnen kunnen knuffelen. Ook hebben we een nieuwe boerderij vlak tegen de grens van Duitsland: Boerderij ‘t Boshuis in Vierakker! Hier onderhouden ze zo’n 9 hectare in cultuur met kleinfruit en is er fruitteelt met ouderwetse appelrassen. In de dierenweide lopen er ezels, geitjes, kippen en een haan. Kinderen kunnen in de ochtend zelf eieren rapen, helpen om de dieren te voeren of tegen kleine vergoeding een wandeling maken met een ezel! Of kies voor onze nieuwe Boerderij Hollum op Ameland! Hier kun je schapen voeren, leren over weidevogels en de natuur. Verder mag je hier de kippen voeren en verder meehelpen op de boerderij. Ook kunnen er strandritten gemaakt worden met tractor en zijn er robbentochten mogelijk. Hoe gaaf! kom langs en ontdek!

Op vakantie bij de Oosterburen!

Ook in Duitsland mogen we een aantal nieuwe boerderijen aan de BoerenBed familie toevoegen. Maak in het Duitse Franken kennis met Arche Hof. Deze boerderij is gelegen in een van de meest populaire vakantiegebieden in Beieren.  Een andere nieuwe boerderij is Hof Keppel. Ben je een wintersportliefhebber? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Hof Keppel ligt nabij bekende wintersportplaatsen als Willingen en Winterberg.

Familievakantie in Frankrijk?

Frankrijk is natuurlijk een prachtig land om naar toe te gaan op vakantie. Daarom mogen wij met trots nieuwe boerderijen op de mooiste plekken in Frankrijk presenteren. Ga bijvoorbeeld van de zomer naar La Ferme de Ronfil. Tijdens een verblijf lijkt het net alsof je je in hartje Zwitserland bevindt. Of bezoek Bonneblond: je kunt genieten van een meer om in te zwemmen of te vissen op karper. Je kunt zelfs genieten van een verblijf in een spa, gerund door de boerderij zelf. Bonneblond ligt op drie uur van Parijs en Lyon. En sinds afgelopen zomer bieden wij ook onze glamping tenten aan in het hart van de Dordogne. Deze boerderij ligt het meest zuidelijk van al(!) onze locaties: La Grange du Bost biedt ongelooflijke routes voor wandelaars en voor fietsers, maar ook een rivier om te zwemmen en te kanoën, terwijl je geniet van een uitzonderlijk panorama..

Ervaar glamping in Engeland en Schotland

We hebben maarliefst drie nieuwe Collection locaties in het Verenigd Koninkrijk. Kies voor een verblijf in een Houten Vakantiehuisje bij Coach House Collection, gelegen in het midden van de bossen en dichtbij het prachtige dorpje Beautiful Wells, het kleinste stadje van het Verenigd Koninkrijk! Tot slot hebben we een unieke Collection locatie geopend in Ierland. Ontdek Loop Head: een glamping toevluchtsoord dat yogalessen biedt en door het jaar heen kleinschalige festivals organiseert. Onze meest recent geopende boerderij bevindt zich in Devon, Engeland. Ilfracombe is een prachtige boerderij, vlakbij het mooiste strand van Groot-Brittannië!

BoerenBed glamping in Zwitserland

Wil jij eens kamperen bij de boer en ben jij op zoek naar een unieke glamping vakantie? Neem dan een kijkje bij onze boerderij in Zwitserland!

Wallis Collection is neergestreken op een hoogte van 1500 meter in het prachtige Lötschental. Deze prachtige locatie ligt ongeveer 90 km ten zuiden van Bern in een klein dorpje met 14 inwoners, het is gemakkelijk te bereiken door de Lötschbergtunnel. Het dorp Blatten ligt op 15 minuten lopen door de ongerepte natuur.

Bekijk hier al onze locaties!

Nieuwsbrief