Nieuwe locaties | Glamping | Familievakantie | BoerenBed.nl

Nieuwe Locaties

Home > Nieuwe Locaties

Maak kennis met onze nieuwe boerderijen!

Met trots presenteren wij onze nieuwe BoerenBed en Collection locaties:

Voordat we locaties binnen de BoerenBed en Collection familie opnemen, doorlopen ze een zorgvuldig selectieproces. Wij vinden namelijk dat onze gasten recht hebben op een warm onthaal, welke locatie ze ook kiezen!

Familievakantie in Frankrijk

Frankrijk is natuurlijk een prachtig land om naar toe te gaan op vakantie. Daarom mogen wij met trots nieuwe boerderijen op de mooiste plekken in Frankrijk presenteren. Ga bijvoorbeeld van de zomer naar La Ferme de Ronfil in Normandië. Tijdens een verblijf lijkt het net alsof je je in hartje Zwitserland bevindt!

Ervaar glamping in Engeland

Onze meest recent geopende boerderij bevindt zich in Devon, Engeland. Ilfracombe Collection is een prachtige boerderij, vlakbij het mooiste strand van Groot-Brittannië. Ilfracombe heeft een idyllische ligging. Deze gastvrije boerderij, plaatselijk bekend als Lincombe Farm, is de perfecte uitvalsbasis om Woolacombe Bay te verkennen!

BoerenBed glamping in de Ardennen

Wil jij eens kamperen bij de boer en ben jij op zoek naar een unieke glamping vakantie? Neem dan een kijkje bij onze boerderij in de Ardennen: Ferme de Rochefort en Ardenne

Bekijk hier al onze locaties!

Nieuwsbrief