Ameland - Welkom bij het Boerenbed!

Ameland

Extra luxe kamperen op Ameland!

Ameland is een prachtig Waddeneiland. Verwen je zintuigen met de frisse zeelucht, bewonder de natuur, ontspan! Dit eiland ademt natuur, rust en ruimte. Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Bezoek de vier gezellige dorpjes, elk dorp heeft zijn eigen karakter en knusse winkeltjes. Neem deel aan boottochten, excursies, fiets- of wandeltochten en ontdek Ameland!

Ervaar het boerenleven tijdens een unieke vakantie op Ameland!

Tijdens je verblijf op de BoerenBed boerderij op Ameland maak je in kennis met het leven op een actieve boerderij.  Zo kun je van dichtbij de werkzaamheden op een Amelandse boerderij ervaren terwijl je geniet van de natuur en de rust om je heen. Op deze schapen- en paardenhouderij (én tevens ganzenopvang!) kun je schaapjes voeren en tijdens het broedseizoen leren over de weidevogels en de lokale natuur.

Met het hele gezin kamperen op een bijzondere plek!

Een familievakantie via Het BoerenBed brengt je nog dichter bij de natuur. Vanuit je luxe glamping tent kun je fantastische uitstapjes maken in de prachtige omgeving of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Maritiem Museum. Zo beleven jij en je gezin geweldige dagen of weken in een inspirerende omgeving!

Lekker buiten leven en optimaal genieten!

Luxe kamperen via Het BoerenBed is een ervaring op zich, met een uniek tijdelijk onderkomen in een inspirerende en gezonde omgeving waaraan je nog lang met veel plezier zult terugdenken. Reserveer vandaag nog bij ons jouw onvergetelijke glamping vakantie!

BoerenBed Locaties in de Buurt
 • 8.7
  list-img

  Friesland, Hollum

  2 nachten, vanaf € 199.00
  Glamping op Ameland! Deze schapen en paardenhouderij (en tevens ganzenopvang) ligt op 3 km (er is ook een kortere route, vraag dit even aan boer Douwe) van het strand en is ...

  Accommodaties

  Max. aantal personen

  • x 6
  • x 6

Ameland , wat vinden de gasten?

 • Fietsen (huurfietsen kan je laten bezorgen op de boerderij), vuurtoren, boot naar robbeneiland, molen ‘de verwachting’

  Verblijf vanaf23-10-2017
  at Boerderij Hollum
  Mw Schasfoort (8.8 )

  Reddingsboot te water met 10 paarden ervoor, dat was een geweldige beleving! Wordt georganiseerd vanuit het museum Maritiem in Hollum.

  Verblijf vanaf28-08-2017
  at Boerderij Hollum
  Mevr Dunning (8.8 )

  Wadlopen strand krumeltjespad bos dorpjes vuurtoren

  Verblijf vanaf25-08-2017
  at Boerderij Hollum
  Dhr. Frankenhuis (10.0 )
 • Demonstratie paarden reddingsboot.

  Verblijf vanaf11-08-2017
  at Boerderij Hollum
  Fam. Dekker (10.0 )

  Strand achter vliegveld is echt heel mooi met goede strandtent.

  Verblijf vanaf04-08-2017
  at Boerderij Hollum
  Fam. Patacca (6.3 )

  een paardrijdtocht bij de stal van Nella Dorien in Hollum.

  Verblijf vanaf04-08-2017
  at Boerderij Hollum
  Mrs. Lindeboom (8.8 )
 • De robbentocht en bezoek aan de schelpenbank is voor kinderen erg leuk,ook de vuurtoren is een bezoek waard en dan lekkere pannenkoek eten bij restaurant onder de vuurtoren.

  Verblijf vanaf31-07-2017
  at Boerderij Hollum
  Mevrouw Meijnen (7.5 )

  Bierbrouwerij Ballum, lekker biertjes proeven!

  Verblijf vanaf28-07-2017
  at Boerderij Hollum
  Mevr Haasnoot (10.0 )

  Aangezien de boerderij zéér afgelegen ligt is het noodzakelijk om vervoer bij je te hebben. De mogelijkheden zijn legio. VVV is in het dorp.

  Verblijf vanaf03-07-2017
  at Boerderij Hollum
  Mw. Van de water (6.3 )
Nieuwsbrief