West Sussex | Familievakantie in Engeland | Glamping | BoerenBed

West Sussex

Een onvergetelijke natuurvakantie in een comforttent in West Sussex

Wil je met je gezin het Engelse plattelandsgevoel ervaren in de zonnigste provincie van het Verenigd Koninkrijk? Het BoerenBed voorziet in deze behoefte met een luxe kampeervakantie in West Sussex. In de natuur van Zuid-Engeland staat een comforttent met een traditioneel landelijk interieur voor je klaar, wat een garantie biedt voor een onbezorgde en onvergetelijke familievakantie.

Een comfortabele familievakantie op een boerderij aan de bosrand

Een familievakantie op een biologische boerderij, aan de rand van een bos en een grote weide; dat is wat Het BoerenBed je aanbiedt met glamping in het zuiden van Engeland. Je kunt met je kinderen lammetjes de fles geven, verse eieren rapen en op het buitenterrein de koeien zien grazen. Proef van de boerenmelk, speel een partijtje voetbal of volleybal op de grasweide of ga even bij je kinderen kijken in de speeltuin. Ze kunnen in het bos een boomhut bouwen en in een van de beekjes een dam aanleggen. Je verveelt je nooit in de natuur.

Glamping brengt het boerenleven en modern comfort samen

Onderneem een kampeervakantie, waarin het vroegere boerenleven en het moderne comfort samenkomen. In de directe nabijheid van de tent beginnen mooie wandelpaden en fietsroutes. Je vakantieverblijf bevindt zich tussen twee nationale parken, The North en South Downs, ook de wetlands van Pagham Harbour, zijn in de buurt. Dit beschermde natuurgebied is een belangrijke verblijfsplaats voor vogels. Je kunt al wandelend over het wandelpad South Downs Way je verwonderen over de fraaie natuur en ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan Stansted Park of Tilgate Park, een van de meest populaire parken van de regio.

Ga op in de vrije natuur tijdens een weelderige kampeervakantie

Een glamping vakantie van Het BoerenBed bied je de mogelijkheid voor een trip over het prachtige jaagpad, een boottocht over een van de grachten of het spotten van herten en vlinders. Er is van alles te doen in de vrije natuur van Zuid-Engeland. Ervaar het zelf en selecteer een van de luxe accommodaties van Het BoerenBed voor een mooie vakantie.

BoerenBed Locaties in de Buurt
 • 9.5
  list-img

  West Sussex, Lurgashall

  2 nachten, vanaf € 229.00
  Mill Farm ligt op slechts een uur ten zuiden van Londen, even buiten het historische dorpje Lurgashall. Het ademt nog steeds de traditionele en romantische sfeer van het Engelse platteland ...

  Accommodaties

  Max. aantal personen

  • x 6
  • x 6
  9.5
  list-img

  West Sussex, rudgwick

  2 nachten, vanaf € 279.00
  Canfields ligt op 64 kilometer afstand van Londen en Brighton in het dorpje Rudgewick. Het vliegveld van Gatwick ligt op slechts 37 kilometer afstand dus deze locatie is ook uitermate geschikt voor ...

  Accommodaties

  Max. aantal personen

  • x 6
  • x 6
  • x 10

West Sussex , wat vinden de gasten?

Nieuwsbrief