Somerset | Familievakantie Engeland | Glamping | Het BoerenBed

Somerset

Wambrook Farm

Beleef een unieke glamping ervaring in het landschap van Somerset

Een romantische en ruime tent in het natuurlijke hart van Somerset is een steeds populairder wordende glamping ervaring. Je krijgt via Het BoerenBed de kans om het boerenleven en de natuur van dichtbij te beleven, terwijl je evengoed een luxe vakantieleventje kunt leiden. Het is dé perfecte plek voor een familievakantie, waarbij je ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven.

Kennismaken met het boerenleven in een luxueus vakantieverblijf

Een verblijf op deze kleinschalige kampeerplek van Het BoerenBed in Zuidwest-Engeland, schenkt je de rust en de ruimte om optimaal te ontspannen en van de mooie omgeving te genieten. Je kunt met je gezin of vriendengroep het boerenbedrijf leren kennen, inclusief de koeien, ooien, schapen, lammeren, kippen, varkens en kalkoenen. Je hebt vanuit je aangename vakantieverblijf een prachtig uitzicht op de wijngaarden en glooiende heuvels.

Comfortabel kamperen in een gebied van uitzonderlijke schoonheid

Dit graafschap in het zuidwesten van Engeland staat bekend als een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Plan in je luxe en compleet ingerichte 6-persoonstent een trip naar de grotten van Wookey Hole, benut de mogelijkheid om te vissen in het nabijgelegen Blagdonsee of maak een prachtige wandeling in de bossen van Exmoor National Park, dat vlak bij je accommodatie ligt. Een absolute must is de wandeling door het Cheddar dal, waar je in het gelijknamige dorp van de lokale kaas kunt proeven.

Een familievakantie op een idyllische natuurlocatie

Voel de vrijheid van de natuur en geniet van een nachtelijke sterrenhemel tijdens een avontuurlijke familievakantie in het zuidwesten van Engeland. Het BoerenBed voert je naar een idyllische, landelijk gelegen locatie, waar je vanzelf je tempo aanpast naar de vakantiemodus. Wacht niet langer en boek een schitterende glamping vakantie, waar het hele gezin plezier aan beleeft.

BoerenBed Locaties in de Buurt

Somerset , wat vinden de gasten?

 • Glastonbury, the Wookey holes, somerset railroad. wandelen, er zijn echt genoeg activiteiten in de buurt, ook met kinderen. En de boerin was een wandelende VVV.

  Verblijf vanaf28-07-2017
  at Coach House
  Dhr Albrecht (10.0 )

  In de "eerlijkheidswinkel" liggen boekjes met prachtige wandelingen. Ook heel leuk voor kinderen (klauteren over de rotsen), vooral uit "the serious not boring walks book".Verder is Stonehenge écht een aanrader! Het monument zelf, maar ook het museum.

  Verblijf vanaf19-08-2016
  at Warren Farm
  De Bree Wondergem (10 )

  In de "eerlijkheidswinkel" liggen boekjes met prachtige wandelingen. Ook heel leuk voor kinderen (klauteren over de rotsen), vooral uit "the serious not boring walks book".Verder is Stonehenge écht een aanrader! Het monument zelf, maar ook het museum.

  Verblijf vanaf19-08-2016
  at Warren Farm
  Mevr. De Bree Wondergem (10.0 )
 • rijden tussen de wilde pony's van new forest!

  Verblijf vanaf11-07-2016
  at Wambrook Farm
  Claes (10 )

  rijden tussen de wilde pony's van new forest!

  Verblijf vanaf11-07-2016
  at Wambrook Farm
  Dhr. Claes (10.0 )

  Omdat er nauwelijks electriciteit is zou het fijn zijn om een dagelijks / wekelijks weerbericht op te hangen in de 'honesty shop', dat maakt het plannen van activiteiten iets makkelijker.

  Verblijf vanaf04-08-2014
  at Lower Rodhuish Farm
  Mevr. Geraeds-Mekking (8.8 )
Nieuwsbrief