Lancashire | Vakantie in Engeland | Glamping | BoerenBed

Lancashire

Lancashire

Een unieke kampeervakantie in Lancashire

Zoek je een unieke familievakantie in Groot-Brittannië, in een rustige en natuurrijke omgeving? Glamping is het toverwoord! Het BoerenBed verrast je in Lancashire met een verblijf in een 6-persoonstent die je qua ruimte en inrichting doet denken aan thuis. Je bent met je gezin van alle gemakken voorzien en kunt de natuur als het ware aanraken.

Ontdek het boerenleven tijdens glamping in Lancashire

Het BoerenBed kiest voor kleinschaligheid, comfort en kwaliteit. Je luxe meerpersoonstent bevindt zich bij een agrarisch bedrijf, waar het boerenleven zich nog dagelijks afspeelt. Je kunt de dieren aaien, melken en voederen, je kinderen kunnen zich uitleven in een fantastische boerenspeeltuin met strobalen, zandbak, glijbaan en schommel. Met de rivier de Wyre op een steenworp afstand, is er volop gelegenheid voor watervermaak.

Luxe kamperen met het hele gezin in Lancashire

Je vakantieverblijf in het noordwesten van Engeland is gelegen aan de rand van het beschermde natuurgebied Forest of Bowland. Maak vanuit je onderkomen een wandeling of fietstocht door deze ‘Area of Outstanding Natural Beauty’. Je komt onderweg langs adembenemende hoogvlakten, diepe dalen en machtige veengebieden met een rijke verscheidenheid aan vogels en planten. Mogelijk zie je in de valleien herten lopen. Het is ook niet ver naar de kust, naar Lake District (met Coniston Old Man op 803 meter als hoogste punt) of de historische stad Lancaster.

Een comfortabele familievakantie die je dichterbij de natuur brengt

Met een keuze voor glamping met het hele gezin in Noordwest-Engeland, krijg je een warm welkom op de boerderij. Je compleet ingerichte onderkomen kan zo worden betrokken, zodat je vakantie direct na aankomst begint. De kans is groot dat je verliefd wordt op deze bijzondere kampeerlocatie die voor een onvergetelijke familievakantie zorgt. Boek daarom vandaag nog een luxe tent bij Het BoerenBed en ga het avontuur tegemoet.

BoerenBed Locaties in de Buurt

Lancashire , wat vinden de gasten?

 • Ingleton waterfall trail

  Verblijf vanaf31-07-2017
  at Dolphinholme
  Dhr. Visser (6.3 )

  Fountains Abbey ! een stukje rijden en voorzie voldoende tijd Lake District : een deel is heel toeristisch en je geraakt niet tot aan de kant vh grote meer wegens privé-gronden maar ook mooie landschappen en rustige afgelegen delen rondrijden op kleine landweggetjes

  Verblijf vanaf17-08-2015
  at Dolphinholme
  Dhr. Van De Voorde (6.3 )

  Ingleton waterfalls trail: superleuke wandeling langs een riviertje met watervallen_x000D_ Het Lake district, prachtig wandelen

  Verblijf vanaf15-08-2014
  at Dolphinholme
  Dhr. Smets (10.0 )
Nieuwsbrief