Groepsvakantie op de boerderij | Glamping | BoerenBed.nl

Groepsvakantie op de boerderij

Home > Groepsvakantie op de boerderij

Groepsvakantie op de boerderij
groepskorting groepsvakantie

Een groepsvakantie op de boerderij is altijd een goed plan! Gezellig keuvelen aan een lange tafel die rijkelijk gevuld is met zelfgebakken pizza’s uit de houtgestookte oven. Tijdens dit gezellige samenzijn kan je perfect de bijzondere dag doorspreken. De BoerenBed boeren staan voor je klaar om je verblijf zo leuk mogelijk te maken en denken graag met je mee over de invulling. Vanwege de kleinschalige opzet hebben jullie al snel een privé boerderij. Als je alle tenten huurt op de boerderij, ontvang je 10% korting*! Kijk hier voor geschikte boerderijen.

Familievakantie

Met de hele familie of een groep vrienden heerlijk genieten van een welverdiend weekend of midweek weg; niets moet alles mag! Het leuke van onze boerderijen is dat de BoerenBed Tenten dicht genoeg bij elkaar staan om gezellig langs te wippen, maar ook ver genoeg uit elkaar om niet op elkaars lip te zitten. Ook is de 10 Persoons Tent geschikt voor een vakantie met de hele familie!

Verjaardagsfeestje

In alle vroegte opstaan om de koeien te melken en je verjaardagstaart op te halen, ook dat kan bij een vakantie bij het BoerenBed! Blaas je in een keer alle kaarsjes uit? Dan mag je een wens doen. Maar niet doorvertellen hoor! Terwijl papa en mama lekker in een luie stoel liggen, gaan jij en je vriendjes op avontuur: Fierljeppen, konijntjes voeren, pony’s verzorgen en spelen in het hooi!

Schoolreisjes

Hoe komt melk in de supermarkt? Dat kan de BoerenBed boer jullie haarfijn uitleggen. Met z’’n allen de handen uit de mouwen steken en met de hele klas gezellig in tenten slapen op de boerderij. Door de kleinschalige opstelling zijn jullie de enige gasten.

Bedrijfsuitjes en teambuilding

Wat is er nu een betere manier om samen met je collega’s te ontspannen en elkaar écht goed te leren kennen, dan tijdens een verblijf op het platteland vol met leuke activiteiten? Sommige van onze locaties verzorgen tevens evenementen voor zakelijke teambuilding en bieden speciale pakketten aan.

Geniet van een teambuilding op een van onze locaties! Neem contact op met ons boekingskantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Unieke aanbieding voor jouw groepsvakantie

Voor groepen hebben we een speciale aanbieding: Boeken jullie alle tenten op de boerderij? Dan ontvangen jullie allemaal 10% korting op de tenthuur*. Neem voor meer informatie over groepsreizen contact met ons op!

* De groepskorting is geldig voor een minimum van 4 accommodaties. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en alleen geldig buiten de schoolvakanties en de speciale weekenden met Pasen, Start van de Zomer en het Stamppotweekend. Deze aanbieding is niet van toepassing op bestaande boekingen. Alleen geldig voor boekingen buiten school- en feestdagen. Deze aanbieding is niet geldig voor verblijven van 2 nachten.

Nieuwsbrief