Glamping in Beieren | Duitsland | Familievakantie | BoerenBed

Beieren

Home > Duitsland > Beieren

Beleef een unieke glamping ervaring in het landschap van Beieren

Een romantische en ruime tent in het natuurlijke hart van Beieren is een steeds populairder wordende glamping ervaring. Je krijgt via het BoerenBed de kans om het boerenleven en de natuur van dichtbij te beleven, terwijl je evengoed een luxe vakantieleventje kunt leiden. Het is dé perfecte plek voor een familievakantie, waarbij je ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven.

Kennismaken met het boerenleven in een luxueus vakantieverblijf

Een verblijf op deze kleinschalige kampeerplek van het BoerenBed in Beieren, schenkt je de rust en de ruimte om optimaal te ontspannen en van de mooie omgeving te genieten. Je kunt met je gezin of vriendengroep het boerenbedrijf leren kennen, inclusief de koeien, ooien, schapen, lammeren, kippen, varkens en kalkoenen. Je hebt vanuit je aangename vakantieverblijf een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels.

Comfortabel kamperen in een gebied van uitzonderlijke schoonheid

Op vakantie naar Beieren! Op zo’n 900 kilometer vanaf Utrecht vind je een bestemming met magische bossen, besneeuwde bergtoppen, goudgeel akkerland, middeleeuwse dorpjes en wereldstad München. 

Een familievakantie op een idyllische natuurlocatie

Voel de vrijheid van de natuur en geniet van een nachtelijke sterrenhemel tijdens een avontuurlijke familievakantie in Beieren. Het BoerenBed voert je naar een idyllische, landelijk gelegen locatie, waar je vanzelf je tempo aanpast naar de vakantiemodus. Wacht niet langer en boek een schitterende glamping vakantie, waar het hele gezin plezier aan beleeft.

Bekijk hier onze boerderijen in Beieren

BoerenBed Locaties in de Buurt
 • 9.8
  list-img

  Bayern, Hohenberg

  2 nachten, vanaf € 339.00
  Arche Hof Dengler is een typisch Frankische boerderij in het oosten van het Duitse Franken. Het Fichtelgebergte is een van de meest populaire vakantiegebieden van Beieren. Deze biologische boerderij bereik ...

  Accommodaties

  Max. aantal personen

  • x 6
  • x 6

Beieren, wat vinden de gasten?

 • Het stenen labyrint. Een prachtige wandeling

  Verblijf vanaf 07-08-2017
  at Arche Hof Dengler
  Mevrouw Van den bergh (10.0)

  De kanotocht die Martin verzorgt, is schitterend!

  Verblijf vanaf 31-07-2017
  at Arche Hof Dengler
  Fam. Vlaardingerbroek (10.0)

  Er is een leuke rodelbaan bij het Ochsenkopf skigebied waar je samen met je kinderen vanaf kan

  Verblijf vanaf 28-07-2017
  at Arche Hof Dengler
  Dhr. Oldenziel (10.0)
 • Zie mijn ervaring-stukje.

  Verblijf vanaf 24-07-2017
  at Arche Hof Dengler
  Familie Van t land (10.0)

  Het Felsenlabyrinth was de top attractie vonden onze kinderen.

  Verblijf vanaf 21-07-2017
  at Arche Hof Dengler
  Mevrouw Hekelaar (10.0)

  Leuk zwemmeer in Weißenstadt.

  Verblijf vanaf 17-07-2017
  at Arche Hof Dengler
  Familie Van leeuwen (10.0)
 • Het freibad in Marktredwitz

  Verblijf vanaf 17-07-2017
  at Arche Hof Dengler
  Familie Bakker (10.0)

  Felsenlabyrinth in Luisenburg, met een e-bike fietsen langs de Eger

  Verblijf vanaf 14-07-2017
  at Arche Hof Dengler
  Mw. Zwaanswijk (10.0)

  Het Fichtelgebergte kenden wij niet maar is een heel mooi gebied met veel activiteiten binnen een half uur rijden. Leuk vonden wij het stenen doolhof waar de kinderen in ongeveer 1,5 uur over stenen naar boven konden klimmen. Maar er zijn ook mooie zwembaden en freibaden vlakbij. Vanaf de camping kun je naar het riviertje de Eber lopen waar de kinderen over grote stenen in het water kunnen lopen en in de rivier kunnen spelen. Wij zijn een week geweest maar hadden ons nog prima een week kunnen vermaken.

  Verblijf vanaf 14-07-2017
  at Arche Hof Dengler
  Dhr Vierhout (10.0)
 • - De steden Selb, Beyreuth en Dresden. - Wandelroutes en Fietsroutes. - Zwemmen in het openluchtbad. - Roofvogelpark (relatief klein maar erg leuk opgezet en boeiend)

  Verblijf vanaf 12-09-2016
  at Arche Hof Dengler
  Mv. Wiggelinkhuizen (10.0)

  Natuurbelevenispaden, mooie musea (oa Wunsiedel), rostformaties (oa Ochsenkopf, klauteren in Felsenlabyrinth, de drie gebroeders), Tsjechische kuuroorden op 20 min rijden, veel zwembaden, speeltuinen. En dan het boerenterrein nog met zwemvijvers en "om de hoek" op 2,5 km een riviertje waar je dammen kunt bouwen. Grotten in Pottenstein (vijf kwartier rijden). Selb (goede pokemonplek, Lidl/andere supermarkten) Wunsiedel (roofvogelshow, Felsenlabyrinth: grote stenen verspreid op een helling met trappen, spelonken en goede wegwijzers; Museum van de regio met grote kinderspeelgoedafdeling) Hohenberg zelf: jeugdherberg/ kasteel was goed voor een ochtendje spelen in de schaduw, lunchen bij een restaurant. We hadden geen tijd meer voor een wandeling naar de nabijgelegen zoetwaterbronnen. Tiersheim: eten bij de voetbalclub, veldje met schommel en gutburgerliche keuken. Mensen groeten alle tafels bij komst en vertrek. Regionale gewoonte. Archberg (of Arzberg): leuke dingen niet aan toegekomen. Cheb/Eger in Tsjechie; tip download pokemon zodat je de toeristische higlights ziet (en de kinderen makkelijk meelopen). Heel mooi park voor kinderen aangelegd met goede speeltoestellen. We waren er twee weken en met helpen maaien, toer de boer (rondleiding) en uitstapjes nu nog genoeg leuke dingen te doen om nog eens te komen! Leuke boer met goede hulp als je gerichte vraag hebt.

  Verblijf vanaf 22-08-2016
  at Arche Hof Dengler
  van 't Land (10)
Nieuwsbrief