Glamping | Familievakantie Frankrijk | Luxe kamperen | BoerenBed

Frankrijk

Home > Frankrijk

Leven als Boer in Frankrijk

In Frankrijk kun je bij het BoerenBed genieten aan de kust van Normandië en Bretagne tot in de Dordogne. Een glamping vakantie met het “joie de vivre” van Frankrijk! In de Boerderijwinkel vind je heerlijke lokale en zelfgemaakte producten, zoals biologische kaasjes of lokale wijnsoorten. Kom luxe kamperen bij de boer.. In Frankrijk!

Kamperen bij de boer in Frankrijk

De Franse boeren en hun familie zullen jullie gepassioneerd vertellen over het leven op de boerderij tijdens je glamping vakantie. Is je Frans niet zo goed? Wees niet bang! Sommige Franse boeren spreken een woordje Engels en kunnen je met handen en voeten vaak ook een hoop duidelijk maken. Bij Le Domaine du Cloître Saint-Christophe en Bonneblond spreken ze zelfs gewoon Nederlands, lekker makkelijk! Of kies voor een van de andere glamping locaties in Frankrijk:

La Ferme de Ronfil in Normandië, op de grens van Calvados en het departement Orne

La Ferme de Penquelen Huella is een boerderij in het Franse Scaër, aan de voet van de Zwarte Bergen

La Ferme de la Moricière is gelegen in de nabije omgeving van de Mont Saint Michel

La Ferme des Champeaux ligt aan de uitlopers van het Massif Central, aan de rand van het Plateau de Millevaches.

La Ferme de Folivraie is gelegen in Normandië in een prachtig landschap op 1,5 km afstand van het strand van Omaha.

Glamping in Frankrijk

In Frankrijk zijn de glamping tenten net zo sfeervol ingericht als in Nederland. Er is plaats voor 6 personen (5 volwassenen en 1 kind, of een andere samenstelling) per tent. Bijzonder zijn de vele HeerenBoer Tenten met een heerlijke warme douche, opgemaakte bedden en luifel voor de tent. Zo ervaar je het ultieme glamping gevoel! Bekijk hier al onze Franse Boerderijen

Glamping familievakantie in Frankrijk

Het BoerenBed vind je op veel verschillende plekken door het land. Zo is een weekendje of midweek op de boerderij de ideale tussenstop op de heen- of terugweg van je vakantiebestemming. Nog even helemaal tot rust komen voordat het drukke gezinsleven weer van start gaat.

Bekijk hieronder meer informatie van de verschillende populaire vakantieregio’s:

Nieuwsbrief