BoerenBed Glamping | Familievakantie Duitsland | Luxe kamperen

Duitsland

Home > Duitsland
Duitsland glamping familievakantie

Glamping in Duitsland

Kom luxe kamperen bij de boer in Duitsland en je zult veel plezier beleven! Ontdek hier Duitsland van een hele andere kant tijdens je glamping vakantie.

Houd je meer van wandelen en mountainbiken, kies dan voor boerderij Hilserhof! Deze melkveehouderij ligt midden in het Zwarte Woud.

De Duitse boerderijen zijn allen op een prachtige locatie gelegen. Je beleeft een onvergetelijke familievakantie in Duitsland en luxe kamperen bij de boer is een unieke ervaring! Ontdek Het BoerenBed, of eigenlijk “WiesenBett” zoals we heten in Duitsland.

Klik op onderstaande regio’s voor meer informatie:

Glamping familievakantie aan de Duitse Noordzee

Boerderij Dinserhof vind je aan de Noordzee. Met de stranden van Rügen en Zingst op nog geen half uur rijden en het historische centrum van Stralsund (Unesco werelderfgoed) om de hoek, is deze boerderij perfect gelegen om zowel te genieten van de rust op het platteland als de vele activiteiten in de regio. Vanuit je BoerenBed tent kijk je uit over de rollende velden met grazende Schotse Hooglanders tegen een achtergrond van een 19de eeuws slot. Of wat dacht je bijvoorbeeld van Arche Hof, een typisch Frankische boerderij? Of Hof Keppel, nabij populaire wintersportgebieden als Willingen en Winterberg!

Nieuwe glamping boerderijen in Duitsland

Dit jaar mogen we met trots een aantal nieuwe boerderijen toevoegen aan de BoerenBed familie. Kom kamperen bij de boer in Duitsland en ontdek onze nieuwste aanwinsten! Slechts 80 km ten noorden van Hamburg, in het midden van de meest noordelijke Duitse provincie Schleswig-Holstein, vind je Boerenbed Collection Hof Viehbrook.

Neem hier een kijkje naar alle Duitse boerderijen.

Nieuwsbrief