Glamping in België | Luxe kamperen Belgie | Familievakanties

België

Home > België

Glamping in Belgie

In België vonden we prachtige en bijzondere locaties voor een glamping in België; een BoerenBed Collection in de Ardennnen en een boerderij in West-Vlaanderen.

Familievakantie op een boerderij in België

In België, tegen de Franse grens vlak bij de zee, ligt ‘Hoeve den Overdraght‘. Naast het melkvee grazen er speciale en zeldzame schapen in de weiden. Zij bezorgen ons wollige warmte.

Belgie, familievakantie, glamping, boerenbed

Bij goed weer in het voor- en najaar of in de zomer trekken we met z’n allen de weides in, grenzend aan de Poperingevaart, om de dieren van dichtbij te bewonderen en met wat geduld ook aan te raken. Jong en oud hebben de tijd van hun leven en beleven een onvergetelijke familievakantie in België. Tijdens de rondleiding vertellen we uitgebreid over de speciale en zeldzame schapenrassen en hun specifieke kenmerken. Een kleine demo toont wat je zoal met wol kan doen. En wie het durft, kan het zelf eens oefenen.

Glamping in de Belgische Ardennen

In België, in de prachtige Ardennen, ligt de nieuwste locatie: ‘Vielsalm‘. Vanaf deze glamping locatie kan je de mooie natuur ontdekken tijdens een wandeltocht of te paard. Bij Vielsalm kan je namelijk heerlijk paardrijden en er worden vele evenementen en cursussen georganiseerd . Deze BoerenBed Collection ligt in Mont-le-Soie en is ook de ideale uitvalsbasis voor een uitstapje naar de steden Spa en Malmedy. Voor ieder wat wils, de ideale glamping familievakantie!

Regio’s in België voor je glamping vakantie

Ardennen
West-Vlaanderen

Nieuwsbrief