Contact | Glamping | Familievakantie | Boerenbed.nl

Contact

Home > Contact

Contact informatie

Staat je antwoord niet op de pagina veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via email: info@boerenbed.nl of telefoon: +31 (0)528 229440

Wil je meer informatie over de boerderijen of een reservering maken? Wij staan voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 18:00 en kennen onze boerderijen van haver tot gort. Er zijn buiten je eigen telefoonkosten geen kosten verbonden aan het bellen naar ons informatienummer.

Het BoerenBed

Niets moet en alles mag. Dat is een glamping vakantie bij Het BoerenBed.
Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij Het BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en zijn vrouw een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie op de boerderij met het hele gezin. Je hebt de keuze uit maar liefst 69 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland! Op elke locatie is een boerderijwinkeltje aanwezig met heerlijke regionale producten. Tijdens je glamping vakantie maak je deel uit van de boerderij. Zo krijg je van de boer bijvoorbeeld een rondleiding over het erf en help je mee met het voeden van de dieren. Bij Het BoerenBed geldt: niets moet en alles mag!

Terug naar vroeger en vergeet de tijd…
Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van de sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Elke BoerenBed accommodatie is volledig ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). De totale oppervlakte van de BoerenBed accommodaties variëren van 45m2 tot 51m2. Je vindt er onder andere een ruim tweepersoonsbed, stapelbed en sfeervolle BoerenBedstee. Ook een eettafel, bank, koelkist, eigen toilet en koud stromend water is aanwezig. Het zal je dus aan niets ontbreken!

Kijkje in de keuken…
In de BoerenBed accommodatie vind je koud stromend water. Er zijn centrale douches aanwezig op de boerderij en de HeerenBoer tenten beschikken over een privé douche! Verder vind je in de tent alles wat je nodig hebt tijdens een verblijf; van schaar tot pan en van bestek tot koffiekopjes. Je hoeft niets mee te nemen van huis.