Houten Vakantiehuisje | Luxe kamperen op de boerderij | BoerenBed

Houten Huisje

De meeste mensen gaan ervan uit dat glamping alleen geschikt is voor de zomermaanden. Echter, bij het BoerenBed loopt het glamping seizoen het gehele jaar door! Zelfs in de winter kun je heerlijk komen genieten van een gezellige vakantie in een Houten Vakantiehuisje.

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Tijdens je glamping vakantie maak je deel uit van de boerderij. Zo krijg je van de boer bijvoorbeeld een rondleiding over het erf en help je mee met het voeden van de dieren. Bij het BoerenBed geldt: niets moet en alles mag!

In de Houten Vakantiehuisjes creëer je warmte door middel van de houtkachel, die midden in de tent staat. ’’s Morgens zet je de kachel aan met houtblokken en kun je genieten van de warmte die zich geleidelijk door de tent verspreid. Bak of kook je eitjes en zet een kopje thee bovenop de houtkachel; deze fungeert namelijk tevens als fornuis! Voor een heerlijk vers kopje koffie in de ochtend kun je zelf je koffiebonen malen in de koffiemolen.

Bekijk de verschillende soorten Houten Vakantiehuisjes hier:


Nieuwsbrief