BoerenBed Tent | Luxe kamperen op de boerderij | BoerenBed.nl

BoerenBed Tent

Beschikbaarheid controleren
Home > BoerenBed Tent

Luxe vakantie in de BoerenBed Tent

Iedere BoerenBed Tent is compleet ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Er is een leefoppervlakte van 45m2. In de keuken van de BoerenBed Tent is koud stromend drinkwater. Op de boerderij zijn warme gemeenschappelijke douches. De tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis.

Er is geen elektra in de BoerenBed Tent, voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt en er wordt gekookt op een hout gestookt fornuis in de Tent. De boodschappen leg je in de grote koelkist, de koelelementen haal je in het boerderijwinkeltje. Je kunt ook buiten koken op je eigen BakBecue en eten aan de picknicktafel die bij iedere tent staat. Verder heeft iedere BoerenBed Tent een eigen toilet en er zijn riante bedden. De tenthuur is inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel. Er zijn diverse accommodaties te vinden op de BoerenBed boerderijen.

Onder de wol

Slapen op de Boerderij, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. In de Betere BoerenBed tent slaap je riant:

  • Een tweepersoonsbed van 2.00 x 1.80m
  • Een StapelBed(stee) van 2.00 x 0.90m
  • Een BoerenBedstee van 2.00 x 1.30m geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen

In de bedden liggen dikke (moderne) matrassen, zodat je ‘s nachts niet wakker geprikt wordt door doorstekend stro of takjes, of de hele nacht ligt te niezen van de hooikoorts. Je slaapt lekker warm onder echte Texelse schapenwollen dekens.

Zie jij je al genieten in onze ruime tenten? Bekijk hier dan alle boerderijen met een BoerenBed Tent


Nieuwsbrief