55+ korting | Glamping | Familievakantie | BoerenBed.nl

55+ korting

Beschikbaarheid controleren
Home > 55+ korting

Het BoerenBed biedt een 55+ korting!

Bij Het BoerenBed bieden we nu een unieke 55+ korting aan voor gasten die 55 jaar of ouder zijn. Geniet van een heerlijke tijd op de boerderij met de hele familie. Je beleeft bijvoorbeeld een onvergetelijke tijd met de (klein)kinderen. Het BoerenBed is zeer geschikt voor familievakanties dicht bij huis of in Europa. Wij verheugen ons om je te mogen ontvangen op een van de BoerenBed of BoerenBed Collection locaties.

Bij Het BoerenBed draait alles om samen zijn en tijd voor elkaar zonder de drukte van alledag. In een BoerenBed accommodatie ben je voorzien van alle luxe die je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Er is alleen geen elektriciteit aanwezig, waardoor je zonder afleiding van een mobiel en tablet kunt ontspannen. Speel een gezellig spel samen, haal verse eitjes voor het ontbijt en maak een knisperend vuurtje om de tent te verwarmen. Wat wil je nog meer?

Belangrijke informatie:

  • Geldig voor aankomsten van september t/m oktober 2017: € 35,- korting op een midweek

Let op:

– Een weekend bestaat uit 3 nachten (vrijdag – maandag)
– Een midweek bestaat uit 4 nachten (maandag – vrijdag)
– Schoolvakanties en nationale feestdagen zijn uitgesloten van deze promotie
– De 55+ korting geldt niet voor bestaande boekingen en in combinatie met andere promoties

Hoe?

Om te profiteren van deze korting hoef je slechts je geboortedatum in te vullen onder het tabje ‘promotie’ tijdens het maken van je boeking. Kies uit een van onze glamping locaties op boerderijen in Nederland en daarbuiten!

 

Nieuwsbrief