15 jaar BoerenBed! - Welkom bij het Boerenbed!

15 jaar BoerenBed!

Home > 15 jaar BoerenBed!

Laten we samen deze mijlpaal vieren!

Het BoerenBed bestaat 15 jaar! We willen dit graag met jullie vieren. Daarom ontvang je een gratis welkomstmand wanneer je boekt op een van de volgende jubileum boerderijen:

Hoeve Draafsel
Landgoed Volenbeek
De Lange Weide

Om de gratis welkomstmand te ontvangen, vul je de promotiecode 15JAARBOERENBED in tijdens het maken van de reservering. Of bel naar ons boekingskantoor: 0528 229440

Actievoorwaarden:
– Alléén geldig voor de jubileum boerderijen Hoeve Draafsel, Landgoed Volenbeek en De Lange Weide
– Gratis welkomstpakket
– Alle aankomsten incl. oktober 2018
– 15 dagen geldig vanaf 11-06-2018, de promocode vervalt op 25-06-2018
– Niet te combineren met andere promoties (zoals de 55+ korting e.d.)
– Geldt niet voor bestaande boekingen

Het verhaal achter BoerenBed

BoerenBed biedt al 15 jaar een innovatieve vakantie waarbij eenvoud en luxe samenkomen. Vele gezinnen komen elk jaar terug voor een vakantie op het platteland. Het doel is simpel: het voor iedereen toegankelijk maken om een luxe kampeervakantie door te brengen op een werkende boerderij, terwijl de gasten kunnen profiteren van premium glamping comfort. Het idee is om stedelingen dichter bij de natuur te brengen en de essentiële waarden van het leven bij te brengen. Dus: zet je telefoon uit en berg je tablet op, want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal! Kom lekker ontspannen in jullie comfortabele glamping accommodatie, ga aan de slag met verschillende buitenactiviteiten en het knuffel van de boerderijdieren. Het concept wordt unaniem hoog gewaardeerd door zowel kinderen als volwassenen. Met een gemiddeld tevredenheidspercentage van 9.4 / 10 werken we dagelijks aan het maximaliseren van de tevredenheid van onze gasten.

Met meer als 67 glamping bestemmingen, verspreid over heel Europa, doen we er alles aan om jullie een onvergetelijke ervaring te laten beleven. Wij hebben locaties in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Daarnaast reizen we continue door de mooiste landschappen van Europa om jullie toekomstige glamping paradijs te vinden!

Nieuws en verbeteringen

Met elk jaar dat voorbijgaat, willen we vooruit blijven gaan en bijdragen aan de luxe, bruikbaarheid en charme van onze accommodaties.

Elk jaar kijken we weer hoe we jouw verblijf aangenamer en comfortabeler kunnen maken, maar toch te blijven in de stijl waar het BoerenBed voor staat. Momenteel zijn we druk bezig met nieuwe Product Upgrades voor het nieuwe seizoen. Zo zullen de BoerenBed Tenten worden verbeterd op alle boerderijen. Per 1 juli 2018 zal er een luifel worden bevestigd aan de BoerenBed Tenten. Zo wordt de tent verlengd en kun je daar heerlijk zitten en genieten van een goed boek of ’s avonds nog even een spelletje spelen met de kinderen.Op alle boerderijen worden tevens de BoerenBed Tenten voor 10 Personen verbeterd. Er komt hier ook een luifel aan de tent én er wordt een buitenkeuken geplaatst! Gezellig op vakantie met de hele familie of met een groep vrienden. Kom bijvoorbeeld naar Het Wesselink, De Lange Weide of De Groene Hoeve en geniet van een luxe vakantie in de BoerenBed Tent voor 10 Personen!

 

Nieuwe accommodaties

Nieuw Collection Concept

Dit seizoen introduceren we een vernieuwd Collection concept. Op een BoerenBed Collection locatie vinden er geen reguliere BoerenBed activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld de Pizza Avond en de boerderijtoer. Inclusief bij de BoerenBed Collection Tent zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje, dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Dus géén bedlinnen, handdoekenpakket en eieren. Lees hier meer.

Nieuwsbrief